Choď na obsah Choď na menu
 


Natasha bola v šoku, keď zistila, že je tehotná vo svojich devätnástich. Jej bezprostredné pocity boli strach a neistota z toho, ako zapadne dieťa do jej budúcnosti. Jej priateľ jej potom povedal, aby šla na potrat. Dal jej $250 a situáciu považoval za vyriešenú. Natasha sa rozhodla pre chirurgický zákrok, pri ktorom by potratila svoje dieťa v prvom trimestri svojho tehotenstva.

Naštastie, Natasha mala modliaceho sa priateľa, ktorý ju miloval. Tento priateľ s ňou hovoril o hodnote života jej dieťaťa a snažil sa ju prinútiť, aby zvážila iné možnosti. Keď to už zdanlivo nezaberalo, zaviezol ju na kliniku. Priateľ nechcel ísť s Natashou dnu, rozhodol sa radšej zostať v aute a modliť sa.

Čo sa stalo potom, zmenilo smer Natashinho života. Písal sa rok 2000 a potratová klinika, ktorú navštívila, sa nachádzala v meste Austin, Texas. V tej dobe musela klinika púšťať krátke video, ktoré vysvetľovalo procedúru potratu. Video bolo šokujúcim prebudením pre Natashu. Sledovaním filmu si uvedomila, že nemôže absolvovať túto procedúru. Na veľkú radosť jej priateľa, schytila si svoje veci a utekala k autu. Bola to rýchla odpoveď na úprimnú modlitbu jej priateľa.

Natasha porodila krásneho chlapca, ktorému dala meno Elijah. Svojho syna pomenovala po cudzincovi, s ktorým mala pracovný pohovor cez telefón. Natasha, ktorá je dnes silnou kresťankou, si neuvedomovala, že svojho syna pomenovala po prorokovi zo Starého zákona. Pri pohľade späť verí, že toto meno bolo jej synovi predurčené. Podobne ako prorok Elijah, tak aj Natashin syn je hlasom, ktorý vedie ľudí svojej generácie k Bohu.  

Natasha je momentálne misionárka na plný úväzok v International house of prayer neďaleko Atlanty. Rozhodla sa tiež študovať a získala titul v odbore marketing. Vo svojom voľnom čase je dobrovoľníčkou v organizácii, pomáhajúcej ženám, ktoré boli zneužívané na prostitúciu. Je hrdou aktivistkou za život a učí svojho syna Elijaha o dôležitosti postaviť sa za práva nenarodených. Elijah je kreatívny, starostlivý a inteligentný 15 ročný chlapec. Šíri okolo seba radosť a je mnohými milovaný. 

Natashine svedectvo je dôkazom toho, že ženy potrebujú byť vzdelávané o realite potratov. Je smutné, že niektoré ženy si zvolia potrat, pretože veria, že ich nenarodené dieťa je len "zhlukom buniek" či "tkanivom." Niektoré ženy podstúpia procedúru, no nevedia o rizikách zákroku, či o budúcich emočných a fyzických vedľajších účinkoch. To je dôvod, prečo som vďačný za nový videoprojekt Live action, v ktorom účinkuje bývalý potratár Dr. Anthony Levatino.

V týchto videách Dr. Levantino opisuje interrupčné procedúry, ako je napr. sacia kyretáž, D&E, medicínsky potrat a iné. Keď Natasha uvidela video, zobrazujúce skutočný postup potratu, uvedomila si, že je to násilný čin, s ktorým nechce mať nič spoločné. Jej syn Elijah je dnes nažive, pretože získala informácie, ktoré jej pomohli urobiť správne rozhodnutie.

Modlím sa, aby tieto videá otvorili oči ostatným ženám na celom svete a aby ich povzbudili v tom, že zvolia život pre svoje deti.

Zdroj:https://www.lifenews.sk/node/11536