https://www.youtube.com/watch?v=82EfkHoHDUg

Každý deň počúvame o matkách a otcoch, ktorých životy zmenilo dielo Online for Life. Mnoho ľudí, ktorých postretne neplánované tehotenstvo si myslí, že potrat je ich jedinou možnosťou. Vďaka vyhľadávaniu na internete – ktorý je úplne prvým miestom, kam idú muži a ženy premýšľajúci o potrate hľadať informácie a pomoc - sa môžu spojiť s jedným z online tehotenských lekárskych centier Online for Life a objednať sa. Len čo sa dostanú do tohto centra, súcitný a príjemný zamestnanec ich povzbudzuje slovami nádeje a dáva im užitočné informácie o ich tehotenstve.

Hoci každý príbeh o matke alebo otcovi, ktorí si vybrali život, je hoden oslavy, niektoré príbehy sú také inšpirujúce, že sa s nimi chceme podeliť s celým svetom. Toto je jeden z nich.

DeAnnin príbeh nám pripomína, že žiadna situácia nie je beznádejná. Aj keď okolnosti jej [života] vyzerali ponuro a zúfalo, súcitný personál v jednom tehotenskom centre Online for Life´s pomohol DeAnne spoznať, že neplánované tehotenstvo neznamená koniec jej snov. „Všetci moji priatelia mi hovorili, čo všetko už viac nemôžem robiť... ale táto dáma... ona ma jednoducho ďalej povzbudzovala a hovorila mi o všetkom, čo môžem robiť aj naďalej,“ hovorí DeAnna opisujúc ošetrovateľku tohto tehotenská centra; ošetrovateľku, ktorá sa zastala života.

Teraz má DeAnna krásneho chlapčeka, ktorý je svetlom jej života. „Stále mám svoje sny. Budem sa musieť len viac snažiť, aby som ich dosiahla,“ hovorí s očakávaním.

Vďaka jedinečnej kombinácii súcitu a technológie On-line for Life preukázateľne pomohlo zachrániť viac než 2300 detí pred potratom - a mnohým z nich zostávalo pred plánovaným potratom len pár dní, ba hodín. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako sa môžete zapojiť do úsilia na pomoc ženám ako DeAnna, navštívte http://onlineforlife.org/.

Zdroj: .lifenews.sk