Choď na obsah Choď na menu
 


V Číne sa rozmáha choroba, ktorá postihuje podľa médií najmä deti. Už samozrejme dorazila aj do Európy a aj do SŠA (link TU). Predbežne zľudovel názov choroba alebo „syndróm bielych pľúc“, nazývaná podľa RTG snímku pacienta.

Veľa pacientov je testovaných na patogén mycoplasma pneumoniae, pomerne bežnú baktériu. Prognóza pri ochorení je priaznivá, takmer každý sa uzdraví. Prečo však deti? A biele snímky? Čína, Ohio, bez súvisu (link TU). Tu niečo nehrá. A teraz to príde.

Toto píše o zápale pľúc spôsobenom mycoplasmou americké CDC:

„However, if someone develops pneumonia (lung infection) caused by M. pneumoniae, doctors usually prescribe antibiotics. There are several types of antibiotics available to treat pneumonia caused by M. pneumoniae. Antibiotics can help patients recover from the infection faster if started early on. Some M. pneumoniae are resistant to some antibiotics used for treatment.“ (link TU).

20.11.2023 publikoval Úrad verejného zdravotníctva SR (ešte stále na čele s pánom Mikasom) tlačovú správu k Svetovému týždňu a Európskemu dňu povedomia o antibiotikách.

Je v ňom uvedené všeličo, ale aj toto:

„Udržujte antibiotiká účinné aj tým, že absolvujete pravidelné povinné a odporúčané očkovania. Pravidelné očkovanie môže pomôcť predchádzať niektorým infekciám, ktoré by inak mohli vyžadovať užívanie antibiotík,” radí PhDr. Júlia Adamčíková z Odboru surveillance infekčných ochorení ÚVZ SR.

A teraz tip, čo bude možno nasledovať. Samozrejme nie hneď. Načrieme do histórie spred plandémie? Poďme na to. Pozrite si nasledujúce video. Bill Gates, garážový informatik s pasiou pre biznis (pardon, filantropiu) v zdravotníctve, mal na rezistenciu na antibiotiká riešenie už pred pár rokmi. Samozrejme s tým nemá nič spoločné obdobie opichnutia sa experimentálnou látkou, ktoré samozrejme nijako neznížilo imunitu opichnutého obyvateľstva a samozrejme nemá nič spoločné ani s úmrtiami stále mladších ľudí, ideálne športovcov.

A nemá s tým asi nič spoločné ani ADE a PAH.

Posaďte sa, urobte si pukance a veľmi pozorne sledujte jednu z dostupných verzií budúcnosti. Ak video zaujme aj portál konspiratori.sk, zaraďte na zoznam aj Billa. Ale podľa možností nie vyššie, ako nás, prosím. Dosť si na tom zakladáme.

A teraz rozuzlenie. V SŠA budú cca o 10 mesiacov voľby. Ak nechcú dopadnúť Demokrati v SŠA ako Demokrati na Slovensku, spasí ich len to, čo ich už raz spasilo. Veľa hlasovacích lístkov. Ideálne počas epidémie, aby neboli žiadni svedkovia v uliciach. Naposledy to nevyšlo a tie podvody je pomerne vidno až príliš.

Zelenský to vie urobiť inak, už teraz sa intenzívne hovorí o tom, že voľby počas vojny jednoducho nebudú. Američania vo vojne (zatiaľ) nie sú. Takže musia hľadať iné riešenie. Opakovačka plandémie je na to ideálna. Medzitým bude v máji 2024 zasadať WHO, ktoré sa pokúsi zabezpečiť prebratie zodpovednosti (kolektívnej viny) na svoje plecia akýmsi rozplynutím sa v neurčitej právnej hmle pod záštitou OSN. A tak za akékoľvek budúce nariadené lockdowny a iné opatrenia voči ktorým nebude existovať žiaden účinný vnútroštátny prostriedok právnej nápravy, nebude koho vziať na zodpovednosť. A neposlušné štáty? Budú čeliť najprv „soft law“ nátlaku a neskôr medzinárodnej arbitráži.

Voľby budú aj v Rusku. Tesne pred zasadnutím WHO. A od ich momentu sa ešte len začnú diať veci. Všetci, čo sa doteraz hrali na dva tábory, na dobrých a zlých, taká vlajka, hentaký odznačik, sa začnú (opäť) diviť. A možno aj hanbiť. Možno však na základe pozorovania garantovať, že politici to určite nebudú.

A ešte niečo pre priaznivcov z tábora „bojovníkov proti dezinformáciám“. Zomrel vojnový zločinec, laureát Nobelovej ceny za mier, Nemec s americkým občianstvom Henry Kissinger. Jeden z hlavných neokonov. Má na svedomí množstvo ľudských životov. Ako sa o ňom vyjadril aktuálny ruský prezident? Pozrite sami (TU). Kissinger bude mať naveky svoje miesto v jeho srdci. V srdci, nie v pečeni, ani v žalúdku, ani v žlčníku. V srdci.

Ten o dvoch rukách poznáte? Nie? Mali by ste (TU). Ten váš akože fact check už nežerú ani deti, ktorým chodíte zrejme výlučne z nenávisti voči iným národom prednášať. Chúďatka deťúrence. Chodia tam, lebo to majú nariadené. Ale vedzte, že z vás majú ukrutnú srandu. Viete, čo tie deti o vás hovoria? Že ak by sa zajtra napísalo, že koronavírus nepochádza z netopiera, ale bol vyrobený v ruskom labáku alebo by sa v ňom našla sekvencia zodpovedajúca umelo vloženej sekvencii pochádzajúcej zo zemného plynu, pozajtra meníte rétoriku a Medzinárodný súdny dvor na štvrtý deň od zistenia vydáva ďalší medzinárodný zatykač. Nepodceňujte decká. Už vás prekukli. Tu ste už s propagandou na dlhú dobu skončili. Na Slovensku, v štáte, ktorý nenávidite natoľko, že ho voláte „krajina“.

 

AUTOR: Peter Weis

ZDROJ; cz.24