Choď na obsah Choď na menu
 


Španielsky vládny minister pre rovnosť tvrdí, že deti majú právo na sex, ak chcú. píše žijúca legenda troch desaťročí konzervatívnej žurnalistiky Rod Dreher.

Irene Montero, komunistka, ktorá je ministerkou pre rovnosť v ľavicovej vláde Podemos v Španielsku, hovorí nahlas tichú časť: rovnosť znamená, že deti majú právo na sex, ak chcú. Tu je klip v španielčine, ale s anglickými titulkami:https://www.youtube.com/watch?v=wI3DCdWvqnA

To je ono. Toto je konečná hra týchto queer teoretikov a rodových ideológov: sexualizácia detí. Vždy sa to malo skončiť tu. Toto je to, čo znamenajú všetky tie hodiny príbehov o drag queen a tieto “rodinné drag show”. Ide o sexualizáciu detí a ich prípravu na to, aby sa stali korisťou pedofilov – pardon, “maloletých osôb”.

Zašli tak ďaleko aj vo Weimarskom Nemecku?

Koľko sme ešte ochotní tolerovať?

Poznamenávam, že niektoré západoeurópske vlády Maďarsko nenávidia, pretože si toto svinstvo nenechá páčiť – pretože Maďari od začiatku pochopili, čo je podstatou tejto korupcie. Balázs Orbán píše:

Karl Popper, intelektuálny mentor Georgea Sorosa a otec ideológie otvorenej spoločnosti, považuje reprodukčné práva za zbraň “triedneho boja”. Ten, kto ovláda rodinnú politiku a reprodukčné práva, ovláda budúcnosť, a preto sa ľavica tak zaoberá otázkou rodičovstva a výchovy detí.

Keď začali v Maďarsku šíriť tento prebudený nezmysel, naša vláda sa rozhodla konať. Minulý rok maďarský parlament prijal zákon o ochrane detí, ktorý do zákona zakotvil, že právo na sexuálnu výchovu detí patrí výlučne rodičom a naše deti musia byť chránené pred obsahom v médiách a na internete nevhodným pre ich vek. Prijatím tohto zákona sa Maďarsko z čiernej ovce Európskej únie stalo boxovacím vrecom pre druhoradých západoeurópskych politikov, ktorí sa následne rozhodli zastaviť finančné transfery EÚ, na ktoré má Maďarsko právny nárok.

Rozhodli sme sa usporiadať referendum s cieľom dokázať to, čo sme už vedeli: že väčšina Maďarov súhlasí s postojom vlády v tejto otázke, konkrétne v otázke organizovania vyučovania sexuálnej orientácie na školách bez súhlasu rodičov, propagácie hormonálnej a kastračnej liečby neplnoletých a neobmedzeného vystavovania našich detí sexuálne explicitnému mediálnemu obsahu. Výsledok hovorí sám za seba. Pri jednej z najvyšších účastí v histórii maďarských referend sa 92 percent voličov vyjadrilo, že podporujú legislatívu obmedzujúcu vystavenie maloletých takémuto obsahu na verejných školách.

Čo urobila EÚ? Maďarsko potrestala ešte viac. Šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyenová včera fakticky priznala, že EÚ vedie falošné obvinenia proti Poľsku a Maďarsku, aby potrestala obyvateľov týchto krajín za to, že si zvolili pravicové vlády, ktoré EÚ neschvaľuje.

Títo eurokrati krvavo kričali, keď maďarský parlament schválil zákon proti propagande pohlavia u maloletých, ale myslíte si, že von der Leyenová alebo Brusel povedia čo i len slovo o tom, čo táto španielska ľavicová ministerka zahraničných vecí povedala o sexe s deťmi? Samozrejme, že nie.

Medzitým tu v Amerike Matt Walsh a jeho spojenci odhaľujú chorý kult sexuálneho mrzačenia detí, ktorý ovládol americkú medicínu, a vyzývajú Republikánsku stranu, aby sa pochlapila a urobila niečo na ochranu detí.

Postavia sa kandidáti GOP k tejto príležitosti? Uvidíme. Je načase postaviť Bidena, Pelosiovú a všetkých demokratických predstaviteľov pred hotovú vec a prinútiť ich, aby obhajovali toto barbarstvo. Nielen sexuálne mrzačenie detí v nemocniciach, ale celú túto sexualizáciu detí. Dnes je to španielsky komunistický štátny minister, ktorý presadzuje pederastiu. Ako dlho potrvá, kým sa to začne aj tu v Amerike? Nehovorte, že nikdy. O mnohých veciach, ktoré sú teraz úplne mainstreamové, nám hovorili, že sa tu nikdy nestanú – a že ľudia, ktorí varovali, že to príde, nie sú nič iné ako banda náboženských pravicových fanatikov, ktorí sa snažia ľudí vystrašiť, aby neuznali, že #LáskaVíťazí...Zdroj: hlavnespravy.sk

Ak ako spoločnosť nebudeme brániť naše deti pred týmito chorými, nezaslúžime si prežiť. V Kanade, v rámci živej pamäti, by sa ten zvrhlík Magister Juggs neodvážil nosiť obrovské protetické prsia, aby učil na strednej škole, pretože otcovia by to netolerovali. Konečne však otrávení Kanaďania protestujú pred strednou školou, kde je tento fetišistický učiteľ zamestnaný. Viac, prosím: