Choď na obsah Choď na menu
 


Niekoľko nemeckých denných škôlok propaguje “sexuálne prieskumné miestnosti” pre malé deti, aby sa mohli sexuálne angažovať samy so sebou a navzájom.

Podľa správy nemeckého denníka Die Welt dve denné škôlky v Severnom Porýní-Vestfálsku (NRW) poskytujú “chránené priestory”, do ktorých sa deti môžu stiahnuť “aby objavili a fyzicky sa uspokojili.” V písomnej koncepcii sexuálnej výchovy denného centra v Kerpene sa uvádza, že ponúka deťom “voľný priestor na vyskúšanie ich detskej sexuality.” Ďalej sa v nej uvádza, že “masturbácia je niečo normálne” a že “umožnenie masturbácie” v denných centrách je “veľmi dôležité.”

V inom dennom centre v Rheinbergu sú vraj pre deti v oddelených miestnostiach pripravené “hry na lekárov”. V koncepcii, ktorú zverejnila a kritizovala strana Alternatíva pre Nemecko (AfD), sa uvádza, že deti si “starostlivo vyberajú dieťa, s ktorým sa budú hrať” a “deťom sa vysvetľuje, že do telesných otvorov sa nevkladajú žiadne predmety (napr, genitálií).

Na otázku Die Welt o týchto koncepciách dennej starostlivosti, ministerstvo pre deti’spolkovej krajiny Severné Porýnie-Vestfálsko, vedené krajne ľavicovou Stranou zelených, odpovedalo, že “sexuálnemu správaniu detí” nemožno “zabrániť.” Hoci ministerstvo zdôraznilo, že “oddelené miestnosti výlučne na sexuálne sebapoznávanie v centrách dennej starostlivosti” nie sú určené“na to, aby zasahovali”, uviedlo, že nebude kontaktovať dve centrá dennej starostlivosti.

Psychoterapeut Christian Spaemann varoval, že v takomto prostredí by k útokom detí na ich rovesníkov dochádzalo “tak rýchlo, že učiteľky v materských školách zvyčajne nestíhajú” zasiahnuť.

Čítajte: V Berlíne sa otvoria denné centrá LGBT, v ktorých bude členom správnej rady obhajca pedofílie

V správe Die Welt sa konštatuje, že tieto radikálne “koncepty sexuálnej výchovy” sa len zriedka zavádzajú do praxe, pretože rodičia majú právo zasiahnuť a odmietnuť tieto praktiky a často by tak aj urobili. Štátne úrady starostlivosti o mládež by takéto “prieskumné miestnosti” nepovolili, ak by o nich vedeli, a to ani v Severnom Porýní-Vestfálsku.

Konzervatívni “kresťanskí demokrati” (CDU), ktorí sú v Severnom Porýní-Vestfálsku vo vládnej koalícii so Stranou zelených, “prieskumné miestnosti” nekritizovali, ale naopak, zaradili sa do programu Strany zelených. Proti týmto koncepciám denných centier v NRW protestovala len AfD. Politik AfD Zacharias Schalley varoval, že “deti sú už indoktrinované ideológiou woke. Treba nechať deti byť deťmi.

Podobný “koncept sexuálnej výchovy”, ktorý sa našiel v dennom centre v Hannoveri v Dolnom Sasku, v júni zverejnil nemecký denník Bild . Navrhované smernice povzbudzovali deti, aby “hladili a skúmali” seba a svojich rovesníkov v “miestnosti na skúmanie tela.”

“Moja dcéra má päť rokov,” povedal jeden z otcov preBild. “Nechcem, aby ju chlapci ohmatávali. Mám ďalšie dieťa v inej škôlke, kde nič také nie je.”

Po intenzívnych protestoch rodičov ministerstvo školstva v Dolnom Sasku vyhlásilo, “Výchovný koncept v tejto podobe ohrozuje blaho dieťaťa.” Denné centrum v Hannoveri muselo kontroverzný projekt zrušiť.

Moderná ‘sexuálna výchova’ je založená na myšlienkach pedofilov

V roku 2022 bolo oznámené, že v Berlíne sa majú otvoriť dve “denné centrá LBGT”. Jeden z členov správnej rady organizácie, ktorá prevádzkuje denné centrum, Rüdiger Lautmann, je známym zástancom normalizácie pedofílie.

V knihe z roku 1994 s názvom “Chtíč po dieťati” Lautmann urobil rozhovory s niekoľkými pedofilmi s oficiálne deklarovaným cieľom získať nový pohľad na túto psychologickú poruchu. Lautmann však obhajuje pedofilov tým, že rozlišuje medzi zneužívaním pedofilov a “skutočnou pedofíliou.”Táto forma pedofílie nie je podľa Lautmanna psychickou poruchou, ale legitímnou formou sexuality, ktorú by niektoré deti chceli a mali z nej radosť.

V roku 2008 Lautmann napísal pozitívny nekrológ o Helmutovi Kentlerovi, pričom ho nazval “majákom svetla.” Kentler bol však neskôr identifikovaný ako osoba stojaca za jedným z najväčších škandálov pedofilného zneužívania v nemeckej histórii.

Po celé desaťročia berlínske’úrady starostlivosti o mládež umiestňovali deti a mladistvých do “starostlivosti”pedofilných páchateľov, ktorí ich roky sexuálne zneužívali. Hlavným mozgom tejto pedofilnej siete bol Helmut Kentler.

PREČÍTAJTE SI: Nemecký dokumentárny film odhaľuje štátom financovanú sieť umožňujúcu pedofilom ‘starať sa’ o chlapcov

Profesor Kentler bol jedným z najuznávanejších sexuológov tohto obdobia a jeho myšlienky sa dostali do učebných osnov štátnych škôl. Podľa dokumentárneho filmu prorodinnej organizácie Demo Für Alle je takzvaná “sexuálna výchova rozmanitosti”, ktorá sa vyučuje na mnohých školách (a v súčasnosti aj v materských školách), založená na Kentlerovom’základnom predpoklade “dieťaťa ako sexuálnej bytosti.”

Jeden z Kentlerových’žiakov, Uwe Sielert, založil “sexuálnu výchovu rozmanitosti” a “monopolizoval” sexuálnu výchovu v Nemecku, vysvetľuje v dokumente spoluzakladateľka Demo Für Alle Hedwig von Beverfoerde.

V Sielertových’učebných osnovách sexuálnej výchovy sa deti už na začiatku učia o homosexualite’temných izbách” a “špinavom sexe”. Kentler a Sielert tiež tvrdili, že deti sú viac chránené pred sexuálnym zneužívaním, ak “vedia viac” o sexe.

“Je to presne naopak,” povedal von Beverfoerde. Ak sú deti sexualizované, je väčšia pravdepodobnosť, že sa stanú obeťami sexuálneho zneužívania, pretože považujú za “normálne”, ak sa “s nimi, na nich alebo pred nimi vykonáva sexuálny akt.”

“Moderná sexuálna výchova dýcha týmto pedokriminálnym duchom Helmuta Kentlera od A po Z,” uzavrela.

Zdroj: lifenews.sk