Nyiray Thomasová má len 11 rokov. Vie však, čo by povedala, ak by ju niekto chcel presvedčiť, aby mala nechránený sex, hoci len raz.

 „Povedala by som nie, pretože nechcem mať dieťa,“ povedala. „Chcem dosiahnuť svoje ciele.“

Týmito slovami začína článok na stránke organizácie Plánované rodičovstvo v štáte Delaware. Článok propaguje „inštitút sexuálneho vzdelávania“, ktorý financuje ObamaCare (reforma zdravotnej starostlivosti). Tento inštitút slúži na to, aby „učil mladých ľudí o sexuálnej abstinencii a antikoncepcii.“ Kde sa však podela výchova o abstinencii? Jediná abstinencia, ktorú Plánované rodičovstvo podporuje, je tá od „nechráneného“ sexu. Pridajte nejaké steroidy, kondóm, a sex 11-ročných detí má zelenú – bez ohľadu na morálku, zdravotné následky a celkový dopad na dieťa.

Toto dievčatko vo veľmi krehkom veku už naučili, že bábätká sú jej nepriateľom a sex je v poriadku, keď sa použije kondóm a antikoncepcia.

Bývalá ateistka, ktorá bola formovaná tým istým typom sexuálnej výchovy, tvrdí, že odkaz bol hlasný a zrejmý:

Toto bol jednoznačný odkaz: zmyslom sexu je pôžitok a zbližovanie a jeho potenciál vytvoriť nový život je len okrajový a takmer sa naň zabúda. Tento prístup bol základom môjho názoru na potraty. Sex som vnímala ako situáciu, kedy môže chybou vzniknúť život. Na neplánované tehotenstvo som hľadela ako na situáciu, keď vás niekto v noci prekvapí tým, že vám odrazu zasvieti baterkou do tváre. Bolo to pre mňa niečo celkom nepredvídateľné, nezaslúžené. Niečo, čo sa prihodí ľuďom, ktorí žijú normálny život.

Bábätká sa stali nepriateľom, pretože majú tendenciu zjaviť sa z ničoho nič a všetko pokaziť. Ako zvykne spoločnosť dehumanizovať ľudí, ktorí sú v krušných časoch „na opačnej strane“, tak som aj ja, spolu s celou spoločnosťou, dehumanizovala nepriateľov sexu.

Akým spôsobom sa organizácii Plánované rodičovstvo darí vymývať mozgy deťom už v takom útlom veku? Školy sú každopádne jedným zo spôsobov, no ObamaCare spolupracuje aj s takými organizáciami, od ktorých by to nikto nečakal.

V meste Wilmington v štáte Delaware sa školáci po vyučovaní zúčastňujú programu v „zadnej miestnosti“ zariadenia pre seniorov. Ako uvádza internetová stránka Plánovaného rodičovstva, 44 pedagógov a zamestnancov ministerstva školstva a 47 poskytovateľov služieb pre mládež absolvovalo tréning, aby boli schopní prezentovať prípravné materiály Plánovaného rodičovstva.

Rebecca Robertsová, manažérka pre výchovu a tréning pracujúca pre Inštitút sexuálnej výchovy (Sexuality Education Training Institute), ktorý založila organizácia Plánované rodičovstvo, okrem iného školí personál, ktorý pracuje s mládežou.

Na nedávnom seminári, ktorý mali deti po škole v zariadení pre seniorov vo Wilmingtone, bola hlavným bodom diskusia o možnom dopade nechráneného sexu, o správnom nasadzovaní kondómu a o tom, čo robiť, ak vás niekto núti mať nechránený sex.

Na seminári vládla odľahčená atmosféra, smiech a vtipy – zvlášť počas konverzačných rolových hier – no deti boli napriek tomu počas prednášky Robertsovej plne sústredené.

Človeku až behá mráz po chrbte pri pomyslení na témy „rolových hier“, ktoré sú určené týmto deťom, z ktorých mnohé sú ešte v predpubertálnom veku. Podľa informácii na stránke štát Delaware požadoval 250 000$ na financovanie týchto programov. Študenti sú nútení zúčastňovať sa týchto workshopov a po štyroch dvojhodinových seminároch dostávajú darčekovú poukážku.

Internetová stránka tiež poskytuje informácie o tom, že v programe sa angažuje aj Systém zdravotnej starostlivosti Christiana (Christiana Care Health System). „To, že sme v tom spolu, podporuje dobré vzťahy,“ skonštatoval Alfie Moss, ambasádor pre zdravie spoločnosti, spolupracujúci so systémom Christiana. „Práca v skupinách dáva povolenie porozumieť.“

Povolenie porozumieť? Alebo povolenie poškodzovať?

Je pravdepodobné, že deti od organizácie Plánované rodičovstvo dostávajú aj antikoncepciu zdarma vďaka Obamacare a starým dobrým americkým daňovníkom. Financované sú implantáty, ktoré Plánované rodičovstvo poskytuje predovšetkým mladým a neplnoletým klientom, a tiež sterilizácia.

Organizácia STOPP informuje rodičov, duchovných a ľudí v rôznych vedúcich pozíciách o týchto obscénnostiach, ktorými sú zahŕňané už aj malé deti. To všetko v mene „komplexnej“ sexuálnej výchovy „založenej na dôkazoch“.

V prípade ďalších otázok nás kontaktuje na mailovej adrese stopp@all.org. Práve bežní občania, štát a miestni zákonodarcovia by mali byť tými, kto ochráni deti pred federálnou vládou a Plánovaným rodičovstvom, ktoré sa usiluje ukradnúť im dušu a naočkovať ich mysle postojom k sexuálnym právam v ranom veku. Sme tu, aby sme vám s čímkoľvek pomohli. Položte si, prosím, otázku, či nie je príliš veľkým luxusom odkladať riešenie tejto situácie na ďalší deň. Deti sú neustále obeťami zneužívania – aj počas tých pár minút, ktoré ste venovali čítaniu tohto článku.

 Zdroj: lifenews.sk