Choď na obsah Choď na menu
 


Novodobý liberalizmus, respektíve neomarxizmus sa šíri a zasahuje už takmer do všetkých životných situácií. Súčasťou neomarxizmu je okrem iného aj gender ideológia.

Podľa tejto zvrátenej ideológie, nie je dôležité pohlavie, s ktorým sa človek narodí, ale dôležité je aké pohlavie, resp. „rod“ si sám zvolí. Tzv. rody, ktoré používajú ako synonymum k pohlaviu však nie sú len dve – mužské a ženské, ale je ich vraj nekonečne veľa.

V rámci tejto ideológie, ktorá je v rozpore s biológiou a zdravým rozumom sa používa tzv. „rodovo citlivý jazyk.“ Čoraz častejšie ho začínajú používať aj rôzne organizácie, ktoré sa chcú zapáčiť liberálnemu publiku.Otcovské mlieko

Medzinárodná organizácia „Akadémia dojčenia“, ktorá usudzujúc z názvu, sa zaoberá dojčením, vo svojich nových usmerneniach nabáda k tomu, aby sa už nepoužíval len doteraz bežne zaužívaný termín „materské mlieko.“

„ABM (Akadémia dojčenia) uznáva, že nie všetci ľudia, ktorí rodia a dojčia, sa identifikujú ako ženy, a že niektoré osoby sa neidentifikujú ani ako ženy, ani ako muži,“ uvádza sa v štvorstranovom dokumente z 29. júla. Informujú noviny The Washington Times.

Akadémia dojčenia preto navrhuje , aby sa okrem pojmu „materské mlieko“ začalo používať aj „otcovské mlieko“ , prípadne „rodičovské mlieko“, alebo „ľudské mlieko“ – zrejme v prípade ak sa „to“ neidentifikuje ani ako muž ani ako žena.

 
Hrudníkové dojčenie

Okrem toho chce Akadémia zmeniť aj samotný pojem „dojčenie.“ V angličtine sa tomu hovorí „breastfeeding“ – v doslovnom preklade – „prsníkové kŕmenie“. Akadémia dojčenia to však chce zmeniť na „chestfeeding“ – v preklade „hrudníkové kŕmenie.“

Akadémia presiaknutá zvrátenou gender ideológiou si však môže hovoriť čo len chce. Nič nezmení na fakte, že pohlavia sú len 2 a rodiť a dojčiť môžu len ženy.

Samuel Gdovin

Zdroj: hlavnespravy.sk