Choď na obsah Choď na menu
 


Vypočujte si rozhovor s psychologičkou Katy Pracher-Hilander, ktorý v programe Aufrecht mit Elsa Mittmannsgruber odvysielala televízia AUF 1.

Psychologička vysvetľuje, že vláda vedie proti obyvateľstvu vojnu teroru. Vytvorenie neviditeľného nepriateľa (vírusu) umožňuje aktivizovať masy. Keďže vírus nevidíme, symbolom nebezpečia sa stávajú ľudia, ktorí môžu byť jeho nositeľmi. Vlády podsúvajú, že týmito nositeľmi sú neočkovaní (poznámka: vieme, že je to lož, očkovaní môžu rovnako dobre šíriť vírus). Týmto sa z neočkovaných ľudí stávajú nepriatelia. Tieto deje považuje za veľmi podobné dianiu pred niekoľkými desaťročiami.

Psychologička tu vidí jasný a čitateľný rukopis psychológov, ktorí radia vládam a PR agentúram. Ide o špinavé zneužívanie psychológie proti ľuďom. Ľudia si musia uvedomiť, že sú manipulovaní.

Odporúča pripraviť sa na ďalšiu vlnu psychologického teroru. Treba si uvedomiť, že odpor je veľmi silný, polovica ľudí stále nie je zaočkovaná a teda pravdepodobne chápe súvislosti. Masky nám bránia vidieť, koľko ľudí je v skutočnosti našimi spojencami.

Musíme ostať nebolomní. Byť silní navonok. Podporovať sa v skupinách, spájať sa.

Propagandistov treba konfrontovať faktami. Pýtať sa na zdroje, dôvody. Pýtať sa dovtedy, kým už nebudú mať odpoveď. Žiadať od autorít, aby dali svoje stanoviská písomne a podpísali sa pod ne.

Nemá zmysel cúvať a čakať, kým masy ľudí pochopia, že boli podvedení a že vakcíny majú vážne nežiaduce účinky. Ľudia, ktorí sa nechali zlomiť, trpia kognitívnou dizonanciou a spätne si to zdôvodnia a prikrášlia a bránia sa vidieť realitu.

Podľa psychologičky treba vytrvalo „sypať piesok do stroja“. Politici sú nervózni, pretože sa pohybujú na tenkom ľade.

Zdroj: rizikaockovania.sk