Choď na obsah Choď na menu
 


ATHENS 18. októbra - Rebecca a Brannan Williams sa nevedeli dočkať, kedy uzrú svetlo sveta ich dvojičky. Rebecca sa iba hodinu pred pôrodom dozvedela správu, ktorá potešila oboch rodičov. Tento deň sa tak stal špeciálnym nielen pre manželov, ale aj pre zamestnancov nemocnice.

 

Neobvyklý moment 

Podľa informácií portálu CNN, 25. septembra prišli na svet dvojičky Emma a Addison Williams. Rodičia sa veľmi potešili, keď sa dozvedeli, že pri pôrode budú zdravotné sestry Tori Howard a Tara Drinkard, ktoré sú identické dvojčatá. Obe pracujú v nemocnici už dlhé roky, nikdy sa však nestalo, že by boli pri pôrode spolu. Tori pracuje na jednotke intenzívnej starostlivosti o novorodencov a Tara začala pracovať v pôrodnici. Každý novorodenec musí mať špeciálnu starostlivosť, čo znamenalo, že pôrodné asistentky sa po prvýkrát stretnú pri pôrode. 

Požiadal ich o radu 

 

Brannan Williams bol rád, že na svet prídu jeho dve deti za prítomnosti dvojičiek. „Keď som vchádzal do nemocnice, bol som neskutočne nervózny. Potom som sa však dozvedel, že pri pôrode budú identické sestry a uvoľnil som sa,“ povedal. Otec novorodencov dokonca požiadal Taru a Tori o rady, ako vychovávať deti, aby si spolu rozumeli.

 

 „Tara a Tori sa stali našimi priateľkami. Verím, že ostaneme s nimi v kontakte a že sa nám jedného dňa podarí stretnúť sa,“ uzavrel Brannan.

Zdroj: dobrenoviny.sk