Choď na obsah Choď na menu
 


6. 5. 2020

Všetky maminky sa majú už túto nedeľu na čo tešiť. Oslavujú totiž to, že dali život ďalšiemu človeku, v niektorých prípadoch dokonca viacerým ľuďom. Byť mamou je pravdepodobne tou najušľachtilejšou „prácou” na svete a je to nepochybne krásne, no i skutočne náročné poslanie. Aj preto si každá jedna z nás, mamičiek, zaslúži uznanie a v nedeľu 10. mája i niečo malé k tomu. Ak neviete, ako povedať svojej mamine „ďakujem”, kytica ku Dňu Matiek poteší naozaj vždy!

Povedz to kvetom

Myslím, že sa zhodneme, že mamičky po celom svete majú čosi spoločné, aj keď je každá iná a unikátna. Je to práve nekonečná láska k svojim ratolestiam, ktorým by dali všetko, čo im vidia na očiach. Práve desiaty máj v tomto roku je čas, aby sa zasa na oplátku rozžiarili oči mamičiek a aby im ich deti, a to akokoľvek staré, dali najavo, že ich majú rady, že sú im vďačné. Niektoré deti možno použijú tie najkrajšie verše ku Dňu matiek, iné zvolia darček a niektoré zasa pôjdu na istotu a kúpia mamičke kyticu. A práve pre tieto deti sme si pripravili poriadnu dávku inšpirácie v podobe tejto galérie.

Ruže v tvare srdca

Nič nehovorí „ľúbim ťa" viac ako kytica ruží v tvare srdca, nemyslíte? Aj preto túto galériu odštartovala práve táto kreatívna kytica, ktorú ocení každá mamina.

Viac na zdroji: kamzakrasou.sk  

(S niektorými článkami na tejto stránke sa nestotožňujeme. Vaša redakcia)

 

Pieseň k dňu matiek: