Choď na obsah Choď na menu
 


„Je treba sa postaviť proti prenájmu materníc, rodinu tvorí jeden muž a jedna žena, ktorí sú otvorení životu prirodzeným spôsobom.“ Tieto slová tentokrát neprišli zo strany hnutia, či organizácie, ktoré sa venujú oblasti prolife a rodinám, ale vyšli priamo z úst dvoch deklarovaných homosexuálov a uznávaných módnych tvorcov, Dolce&Gabbana.

Domenico Dolce a Stefano Gabbana v dnešnom dieli magazínu Panorama v rozhovore povedali, že sa „hrdo hlásia k tradíciám, k ozajstným citom, k matkám a tehotným ženám“.

Sú to tradície, ktoré však nemajú nič spoločné so vstupom chémie do procesu rozvoja ľudského života. „Rodina nie je len módnym zjavom, ktorý príde a odíde, je to niečo nadprirodzené, ku čomu človek patrí“, povedal Stefano Gabbana. „Ľudia potrebujú niekam patriť.“ Domenico Dolce k tomu dodal, „Nie my sme vymysleli rodinu. Jej prvým obrazom je svätá rodina. Nie je to náboženstvo a ani štát, ktorý by trval na tom, že keď sa narodíš, máš matku a otca. A preto ma nenahovoria na experimenty, z ktorých sa rodia deti, ktoré ja volám deti chémie, syntetické deti. Maternice na prenájom, spermie vybrané podľa katalógu darcov. A potom choďte niekto vysvetliť tým úbohým deťom, kto je ich matka. Vy by ste chceli byť takéto deti chémie? Plodenie detí by malo byť aktom lásky, dnes ani psychiatri nie sú pripravení čeliť dôsledkom týchto experimentov. 

Na otázku, či by chceli mať dieťa, Gabbana odpovedal kladne. Domenico Dolce však poznamenal: „Som gej, nemôžem mať dieťa. Verím, že v živote nemôžem mať všetko. Je pre človeka aj dobré niečo si v živote odoprieť. Život má svoj prirodzený proces, a niektoré veci nemožno umelo modifikovať. Jednou z takýchto vecí je rodina.“

 

mk

Zdroj: hlavnespravy.sk