Choď na obsah Choď na menu
 


Už tento víkend 22. septembra 2019 sa na Námestí Slobody v Bratislave uskutoční tretí Národný pochod za život. Túto akciu sa rozhodla podporiť aj mladá herečka Maria Bartalos spolu so svojou rodinou.

“Ak chceme niečo zmeniť, nemali by sme byť ticho. A preto už túto nedeľu budeme spoločne bojovať na Pochode za život za tých najmenších z nás,” hovorí Bratalos vo videu, v ktorom vyzýva ľudí, aby sa pochodu zúčastnili.

Len pred pár dňami táto mladá mamička odsúdila v príspevku na sociálnej sieti potraty. “Otras! Som úplne znechutená, je absolútne neľudské, aby sa schvaľoval takýto zákon,” reagovala Bartalos na zákon, ktorý v New Yorku umožňuje vykonávanie potratov do posledného dňa tehotenstva.

Neskôr, potom ako ju pár ľudí ohľadne príspevku kontaktovalo, pridala herečka ďalší príspevok v ktorom ešte ráznejšie odsúdila potraty v akomkoľvek štádiu tehotenstva.

“Interrupcia je hrozná. Nepodporujem a nikdy ani podporovať nebudem. Či je to v 12. alebo 24. týždni, alebo ešte neskôr, je to vražda. Len preto, že to dieťa, alebo plod nevidíme, je to ľahšie. Ale keby ste ho porodili a vtedy sa mali rozhodnúť, či ho zabijú, nedovolili by ste to,” upozornila známa herečka.

Národný pochod za život

Za najmenších z nás – to je heslo tretieho ročníka Národného pochodu za život, ktorý bude 22. septembra 2019 na Námestí Slobody v Bratislave. Cieľom pochodu je verejne podporiť ochranu života každého človeka od počatia a podporiť prijatie potrebných legislatívnych zmien.

Zdroj: hlavnespravy.sk