Choď na obsah Choď na menu
 


Nové fotografie zobrazujú pedofilného finančníka Jeffreyho Epsteina spolu so Slovenskou Naďou Marcinkovou. Rodáčka z Košíc je podľa svojho právnika jednou z mnohých obetí Epsteina, avšak podľa ďalších svedectiev a tajných svedkov mala Marcinková hľadať pre Epsteina jeho nové obete.

Bola slovenská pilotka obeťou pedofilného finančníka Jeffreyho Epsteina, alebo s ním spolupracovala? Bližší pohľad na možné väzby a vzťahy Slovenky Nadi Marcinkovej s Epsteinom ponúka denník Daily Mail.

Jeffrey Epstein bol finančník a miliardár, obvinený zo sexuálneho zneužívania maloletých dievčat a obchodovania s ľuďmi. Už v minulosti krátko sedel vo väzení za navádzanie maloletej na prostitúciu, minulý rok však spáchal vo väzení samovraždu. Jeho prípad je však potenciálne spojený s mnohými známymi menami americkej aj svetovej politiky, preto jeho smrť doteraz vyvoláva viaceré pochybnosti.  

Nové fotografie

Novým spúšťačom záujmu okolo prípadu finančníka sú jeho fotografie s 34-ročnou pilotkou pôvodom zo Slovenska. Spoločne s Marcinkovou si záujem médií získala aj Sarah Kellenová, ktorá mala pre Epsteina údajne získavať mladé dievčatá.

Dnes už majú obe ženy zmenené mená, je však pravdepodobné, že budú v hľadáčiku nielen médií, ale aj amerického generálneho prokurátora Williama Barra. Ten prisľúbil, že komplici pedofilného finančníka „nebudú spávať pokojným spánkom“.

Bližší vzťah či obeť

 

Aký bol vzťah Epsteina a Slovenky nie je úplne jasné. Počas jeho uväznenia na Floride v roku 2008 ho táto Slovenka navštevovala takmer každý víkend. Podľa nemenovaného zdroja si mali byť veľmi blízki. Niektorí ľudia si dokonca myslia, že mohli mať romantický vzťah.

Dokazovať to majú práve aj spomínané fotografie, ktoré zachytávajú Marcinkovú s Epsteinom počas dovolenky či na jeho súkromnom ostrove. Slovenka blízky vzťah s finančníkom a spoluúčasť na jeho zločinoch odmieta. Naopak, tvrdí, že bola taktiež Epsteinovou obeťou.

Kúpil si ju?

S tým však nesúhlasia iné obete a ani americkí prokurátori, ktorí Marcinkovú, spolu s Kellenovou a ďalšími dvoma ženami označujú za „potenciálnych komplicov“. Podľa niektorých svedkov a obetí Epsteinovych zvráteností sa mala Marcinková osobne zúčastňovať na týchto sexuálnych aktoch.

Ako sa táto Slovenka vôbec dostala do USA, nie je úplne jasné. Podľa interného zdroja sa mal Epstein viackrát vyjadriť, že Marcinková je jeho „sexuálna otrokyňa“, ktorú si kúpil od jej rodičov, keď mala 14 rokov. Jej rodina túto verziu odmietla, dokumenty však ukazujú, že Marcinková prišla do USA keď mala 14 alebo 15 rokov.

Dnes je Naďa Marcinková (Nadia Marcinko) známa na sociálnych médiách pod menom „Fly Global Girl“, zároveň prevádzkuje aj leteckú spoločnosť Aviloop. Tá má sídlo na 66. ulici v Manhattane v New Yorku. Ide o nehnuteľnosť, ktorú vlastní Epsteinov brat Mark.

— JOR

Zdroj: dennikslovensko.sk