Choď na obsah Choď na menu
 


Na denníku SME sa dnes objavil článok, ktorý otvára brány pedofílie a chce nám autor povedať, že pedofíliu treba akceptovať.

To, že takáto choroba nemôže byť v spoločnosti akceptovateľná, je snáď každému samozrejmé a písať o pedofiloch, ako o ľuďoch, ktorých treba rešpektovať nás dostane do záhuby.

Dokonca aj bývalá redaktorka RTVS a dnes novinárka v denníku SME sa k tejto téme vyjadrila.

„Tak si predstavte, ze sa narodite, zijete normalny zivot, a v puberte zistite, ze ste pedofil. Nijako ste to neovplyvnili, nic s tym neviete urobit – prosto je to tak. Musite sa s tym vysporiadat, a musite sa s tym naucit zit. Dennik SME dnes priniesol seriu clankov, ktore poodhaluju tento svet. Je to dolezita tema a treba ju nie len citat, ale citat s porozumenim. Namiesto okamziteho hnevu, ktory mi od rana chodi do inboxu, sa nadychnite a naozaj si precitajte o com ta seria clankov hovori.“ píše Hanzelová vo svojom statuse.

Ak je niekto pedofil, tak ho sexuálne priťahujú deti, ktoré o sexuálnom živote ešte pár rokov nebudú počuť a ani biologicky nemôžu. Pedofilov priťahujú deti v školskom, ale hlavne v predškolskom veku a začať o nich písať, ako o ľuďoch, ktorí si zaslúžia rešpekt a akceptovanie v spoločnosti nás dovedie do sveta, z ktorého nedokážeme budovať normálnu spoločnosť.

Pedofil totiž nie je homosexuál alebo bisexuál, ktorím sa len páčia rovnaké pohlavia. Gej či lezba drží v náručí malé dieťa ako dieťa. Pedofil to však nedokáže. Je to pre neho objekt. A to nemôžeme akceptovať.

Ak nám dnes progresívni liberáli budú hovoriť, že tému pedofílie treba rozoberať s porozumením, čo nám budú hovoriť o pár rokov? Či sme to už vari pochopili a môže to byť normálne? Kam to dospeje, ak dnes, tak neprípustnú tému máme rozoberať v spoločnosti s akceptovaním?

Príde čas, kedy nám bude hovoriť sériový vrah, že on za to nemôže, lebo sa taký narodil, tak to budeme akceptovať, lebo sme dovolili aj pedofíliu? Je to salámová metóda, ktorá nás má pomaličky pripraviť na zvrátený svet?

 

Zdroj: magazin1.sk