Choď na obsah Choď na menu
 


Práca Brechta Vaerwaetera s názvom Pedofil ako ľudská bytosť: Autoetnografia na rozpoznanie marginalizovanej sexuálnej orientácie1 bola uverejnený začiatkom tohto roka v nezávislom časopise Controversial Ideas, ktorý vydávajú traja univerzitní vedci, medzi inými Dr. Peter Singer, profesor bioetiky na Princetone.

Feministický portál Reduxx sme na týchto stránkach spomenuli už viackrát. Organizácia stojaca za týmto portálom už dlhšiu dobu vykonáva pomerne kvalitnú a zaujímavú žurnalistiku ohľadom demaskovania rôznych podivných transgenderových hnutí, názorov a taktík. Najnovšie Reduxx upozornil na zarážajúcu pseudovedeckú prácu belgického výskumníka, pod pseudonymom Brecht Vaerwaeter, ktorý požaduje, aby pedofília bola uznaná za „legitímnu sexuálnu orientáciu“.

Práca Brechta Vaerwaetera s názvom Pedofil ako ľudská bytosť: Autoetnografia na rozpoznanie marginalizovanej sexuálnej orientácie bola uverejnený začiatkom tohto roka v nezávislom časopise Controversial Ideas, ktorý vydávajú traja univerzitní vedci, medzi inými Dr. Peter Singer, profesor bioetiky na Princetone. Vaerwaeter sa pokúša tvrdiť, že pedofília je „marginalizovaná sexuálna orientácia“, ktorá si vyžaduje uznanie a že pedofili musia byť vo vnímaní verejnosti „opäť braníako ľudské bytosti“.

Vaerwaeter začína tvrdením, že „mnohých mužov, ako aj niektoré ženy, priťahujú takmer výlučne maloletí“ a že tieto ich túžby „vedú k pocitom izolácie alebo opustenosti“. Ďalej odsudzuje nedostatok organizácií, ktoré existujú na podporu práv pedofilov, pričom odkazuje na politické pro-pedofilné organizácie, ktoré existovali v 70., 80. a 90. rokoch 20. storočia ako príklady skupín, „ktoré často pôsobili ako súčasť gay hnutia na podporu emancipácie pedofilov“.

Autor sa ďalej priznáva, že je sám pedofilom a argumentuje, že „emocionálna a sexuálna príťažlivosť k deťom alebo mladým ľuďom sa zásadne nelíši od príťažlivosti k dospelým opačného alebo rovnakého pohlavia“.

Tak. Už v tomto bode azda každý vidí, že celá LGBT+++ ideológia skutočne nie je o ničom inom než o zvrátených sexuálnych pudoch. Táto ideológia skutočne rozožiera a bez milosti ničí tie posledné zrniečka dobra, ktoré v našej spoločnosti ešte ostali a ktoré zasialo… kresťanstvo!

V Amerike liberáli dnes už vycítili, že „keď súd zrušil potraty, môže ísť aj po antikoncepcii a homomanželstvách“. Áno, presne to je tá linka, ktorú treba zničiť, pretože na seba organicky nadväzuje – voľný sexuálny život, potraty, LGBT ideológia. Pretože, ako ukazujú aj tieto prvé pokusy, v ďalšom kroku už skutočne môžu ísť priamo po deťoch. A transgender revolúcia po nich vlastne už ide.

Buď naša civilizácia definitívne zničí voľný sexuálny život, potraty, LGBT+++ atď., alebo voľný sexuálny život, potraty, LGBT+++ atď. zničia našu civilizáciu. Žiaden iný koniec toto šialenstvo mať nemôže.

Zdroj: infovojna.bz