Choď na obsah Choď na menu
 


Ako uviedla polícia v pondelok, obeť bola v sobotu večer  na ceste domov zo súkromnej oslavy. Obeť sa na oslave s obžalovaným letmo zoznámila, ale žiadny záujem o neho neprejavila. Neskôr, keď z oslavy odišla, sa na ulici obžalovaný pokúsil k dievčaťu fyzicky priblížiť, tá ho však odmietla. Ale páchateľ zo svojho plánu neupustil, na dievčinu zaútočil, zvrhol ju na zem a sexuálne zneužil. Obeť počas znásilňovania opakovane volala hlasne o pomoc, načo páchateľ obeť opustil a z miesta činu utiekol.

Zneuctenú dievčinu našiel svedok, ktorý ihneď informoval políciu. Príslušníci polície boli schopní páchateľa po krátkej dobe zadržať. V nedeľu ho odovzdali sudcovi, ktorý už na neho vydal zatykač. Vyšetrovanie prevzala trestná polícia. V posledných týždňoch sa podobné prípady dostali na titulky novín.

V Düsseldorfe úradníci zatkli štyroch migrantov, ktorí v utorok údajne znásilnili 22-ročnú ženu a v Ulme prokurátor vyšetruje päť žiadateľov o azyl z Afganistanu, Iraku a Iránu, ktorí sú obžalovaní zo znásilnenia 14-ročnej dievčiny.

Andrea Lopatková

Zdroj: hlavnespravy.sk