Choď na obsah Choď na menu
 


Nahnevaní policajti posielajú otvorený list prezidentovi Macronovi, v ktorom vyjadrujú, podobne ako predtým vojaci, svoju frustráciu z vedenia a smerovania Francúzska. (Viac si môžete prečítať TU, TU a TU)Vojaci otvorene hovoria a očakávajú občiansku vojnu. Vojaci aj policajti vidia zásadný problém v migrácii a hlavne v islamskej migrácii, ktorá je vládnymi kruhmi a médiami podporovaná, v ktorej však oni vidia zásadné nebezpečenstvo pre Francúzsku republiku

 

Vážený pán prezident Republiky,

v priebehu dvanástich dní v Rambouillet islamistický terorista podrezal nášho kolegu, zatiaľ čo včera v Avignone zastrelil ďalšieho príslušníka člen gangu obchodujúceho s drogami.

Dni pekných pohrebných slávností už skončili. Musíte prejsť od sviečok k politickým činom. Vojna sa slzami nevedie. Polícia a žandári sa nemôžu brániť kvôli príliš vágnemu textu o nutnej obrane, ktorý ponecháva otvorený priestor akýmkoľvek súdnym výkladom.

V novinách a bulvárnych médiách prebieha neustále očierňovanie polície, ktoré našej činnosti škodí. Na konci tejto reťaze – úpadok súdnictva výsledky našej práce celkom likviduje.

Francúzi už neveria svojmu súdnictvu. Demonštrácia požadujúca spravodlivosť pre Sarah Halimi je toho jasným dôkazom. (P. p.: Jedná sa o prípad 65-ročnej lekárky Židovky z Paríža, ktorú jej sused, Francúz Kobili Traoré dobil recitujúc súry koránu a potom vyhodil z balkóna 3. poschodia. Súdom bol uznaný za psychicky nespôsobilého).

Obyvateľstvo už nemá dôveru v naše služby a vyzbrojuje sa aby sa samo bránilo pred zločincami. Udalosti parížskej štvrte Stalingrad sú len jedným z mnohých príkladov. (V centre Paríža, je avenue de Flandre divadlom potýčok medzi domácimi a toxikomanmi, Stalingrad, rozsah obchodu s krakom dusí obyvateľov)

Ak nechcete ukončiť svoje funkčné obdobie s najväčším zhoršením bezpečnosti v moderných dejinách (nášho štátu), náš policajný zväz vás vyzýva, aby ste pristúpili k uplatneniu ustanovenia zákona č. 55-385 z 3. apríla 1955.

V rámci núdzového stavu je potrebné uzavrieť 600 stratených území republiky (P. p.: no-go zóny), vrátane (použitia) armádnych posíl, kontrolou a obmedzením vstupov a výstupov do a z týchto území prostredníctvom kontrolných bodov podľa izraelského modelu, ktoré používajú na palestínskych územiach.

Súčasne s použitím zákona 49-3 je nevyhnutné ihneď prijať reformu o nutnej obrane pre príslušníkov polície a žandárov, ktorá im umožní spustiť streľbu, v prípade neuposlúchnutia výzvy a úniku, alebo je proti nim namierený útok zábavnou pyrotechnikou (P. p.: veľkými delobuchmi) alebo Molotovovými koktailami.

Náš policajný zväz odporúča, aby ste sa v boji proti narko-terorizmu inšpirovali brazílskym a filipínskym modelom. Prezidenti Bolsonaro a Duterte dosiahli vynikajúce výsledky tým, že dali polícii voľnú ruku, aby znovu získali kontrolu nad oblasťami bez práva (P. p.: no-go zóny).

Už nie je čas na „a zároveň“ (P. p.: « En même temps … » = A zároveň … známy obrat prezidenta Macrona, keď chce niečo povedať « A zároveň » to poprieť). S teroristami a drogovými dílermi sa nevyjednáva. Narko-teroristi majú z váhania, politickej neochoty a ďalších vykrúcačiek iba úžitok.

S istotou, že ste odhodlaný nepustiť natrvalo náš národ do rúk zločincov, prijmite pán prezident, prejav mojej najhlbšej republikánskej úcty.

Redakciu informoval Michel Thooris, generálny tajomník odborov France Police – Policiers en colère.

Zdroj: hlavne spravy.sk