Choď na obsah Choď na menu
 


Informácie o počtoch utečencov na našom území  je len vrchol ľadovca, lepšie povedané lavíny, ktorá sa na nás chystá. Kritizuje bývalá poslankyňa Anna Belousovová na sociálnej sieti. 

Podľa bývalej poslankyne nie je náhoda, že Slovensko má uzavreté  hranice so všetkými susedmi okrem jedného a tým je Ukrajina. Upozorňuje, že aj napriek tvrdeniam ministra vnútra, ktorý si je istý, že hranica s Ukrajinou je zabezpečená, Belousovová trvá na opaku. Podľa jej slov, by sa inak na našom území nehromadili tisícky utečencov.

,,Stačí sa pozrieť na Záhorie. Na Slovensku stúpa počet nelegálnych utečencov z Blízkeho východu,” Píše bývalá poslankyňa. Dodáva, že okrem iného predstavitelia Ukrajiny dali pokyn svojim občanom, aby radšej zimu prečkali v zahraničí, keďže v dôsledku útokov Ruska na infraštruktúru má Ukrajina problémy s energiami.

Podľa Belousovovej sa Slovensko stalo pre utečencov slepou uličkou a prechodnou krajinou. V statuse píše, že k nám z Ukrajiny okrem vojnových utečencov prichádza aj organizovaný zločin. ,,Dokáže napríklad toto zvládnuť polícia, ktorá sa stáva ideologickým centrom moci a namiesto úloh, ktoré má zo zákona, sa zaoberá výkladom kresťanskej viery, prenasledovaním opozície, alebo sliedením po internete?”

Bývalá poslankyňa ďalej kritizuje vládu a konštatuje, že takmer rok nie je schopná pomôcť slovenským občanom dodala, že stále väčšia časť sa prepadá do chudoby. Belousovová nešetrila slovami ani prezidentku Zuzanu Čaputovú, ktorá si nedávno prevzala Cenu slobody Nadácie Friedricha Naumanna (FNF). ,,Prezidentka okrem zbierania ocenení v zahraničí a šplhaní v záujme vlastnej kariéry nerobí pre občanov absolútne nič!” Usúdila Belousovová a pokračuje slovami o tom ako prezidentka rozdeľuje spoločnosť presadzovaním liberálnej agendy a záujmov USA.

 

Generálny prokurátor Maroš Žilinka dal pokyn preveriť či verejní činitelia nezanedbali svoje právomoci v súvislosti s nelegálnou migráciou. Anna Belousovová túto správu  zdieľala v statuse pričom okomentovala ,,nie je na čase sa konečne prebudiť, drahí rodáci?”

 

Správa z Generálnej prokuratúry SR. Zdroj: Facebook

 

 

Zdroj: hlavnespravy.sk