Choď na obsah Choď na menu
 


„Mojím hlavným cieľom, kvôli ktorému som opustil Sýriu, je viesť ľudí k prijatiu islamu,“ uvádza tento muž, keď vztyčuje svoj prst nahor. Ten človek hovorí, že je ochotný „predať“ svoju krajinu aj svojich vlastných rodičov, aby sa dostal do „raja“ pomocou konverzie Európanov k islamu, keď tí potom budú nasledovne „islamizovať ostatných“.

„Prisahám Alláhovi, že som sem prišiel jedine kvôli tomuto jedinému cieľu. Všimol som si, že sú zvedaví a ochotní (Európania hlavne na západe) sa s islamom oboznámiť, „dodal. Ako vysvetľuje Robert Spencer, koncept hidžrahu, čiže džihádu formou emigrácie, je v Koráne oslavovaný ako zvlášť záslužný prostriedok šírenia islamu na nové územia.

„A ktokoľvek emigruje kvôli Alahovi, nájde na zemi veľa miest a hojnosť,“ uvádza Korán (4: 100). „A ktokoľvek opustí svoj domov ako emigrant pre Alaha a ako jeho posol a potom ho zmôže smrť, toho zásluhy sú vždy ocenené Alahom. A Alah je vždy Odpúšťajúci a Milosrdný. “ píše sa v Koráne a moslimovia, ktorí migrujú do Európy sa tohto silne držia.

Ako sme referovali už pred tým, niektorí islamisti sú v propagovaní masovej migrácie moslimov do Európy ako prostriedku vytesnenie kresťanstva islamom ešte otvorenejší. Vrcholný imám Sheikh Muhammad Ayed predniesol v mešite Al-Aqsa v Jeruzaleme príhovor, v ktorom tvrdil, že moslimovia by mali migračnú krízy využiť, aby sa zamiešali medzi európskych občanov a „ich krajiny dobyli.“

„Európa starne a chradne a potrebuje ľudsky posilniť,“ povedal Ayed. „Oni nie sú motivovaní súcitom s Levantou, jej ľudí a jej utečencov,“ povedal Ayed s dodatkom, „čoskoro ich zadupeme do zeme, s Božím pričinením.“

„Po celej Európe sú všetky srdcia pohltené nenávisťou k moslimom. Želajú si našu smrť, ale už stratili svoju plodnosť, takže hľadajú plodnosť v našich radoch, „dodal. „My im tú plodnosť dáme! My s nimi vychováme deti, pretože my máme dobyť ich krajiny!“.

Zdroj: magazin1.sk