Choď na obsah Choď na menu
 


Nemecký štátny rozhlas ZDF nedávno urobil rozhovor s tromi guinejskými mužmi v azylovom zariadení, ktorí uviedli, že sú všetci viazaní do Nemecka.

„Je naším snom presťahovať sa do Nemecka, aby sme tam mali lepší život,“ povedal jeden muž.

Iný muž vyhlásil: „Chcel by som pracovať v Nemecku, učiť sa prácu a pracovať v tu, aby som mohol dobre žiť v Nemecku.“

Migranti tvrdia, že na YouTube sledovali mnoho videí o kancelárke Merkelovej.

„Angela Merkelová urobila veľa pre nelegálnu migráciu,“ povedal jeden muž. „Je to matka Afričanov. Je to dôvod, prečo toľko Afričanov cestuje do Nemecka. „

Kým Merkelová nemá žiadne vlastné deti, Nemci ju už dlho označovali ako „Mutti“ (matka), prezývku, ktorú začali používať aj migranti.

V roku 2018 sýrsky muž s dvoma manželkami a šiestimi deťmi poďakoval „Mame Merkelovej“ za udelenie celého rodinného azylu (aj keď je polygamia nezákonná) a za to, že im počas rozhovoru s nemeckými médiami umožnilo žiť v blahobyte.

„Ďakujem vám veľmi, veľmi, moc, mama Merkelová,“ povedal Ahmed A. Der Spiegel. „Je to jediná osoba, ktorá pocítila utrpenie Sýrčanov.“ Ďakujem aj Nemcom. Aj keď medzi nimi sú rasisti. Nemci však zažili vojnu a prejavili Sýrčanom veľký súcit. „“

V rokoch 2015 až 2018 nemecká populácie explodovala približne dvoma miliónmi ľudí, takmer výhradne kvôli migrácii zo Stredného východu a Afriky.

Problém je však ten, že aj keď migranti tvrdia, že chcú mať lepší život v Nemecku, väčšina z nich nepracuje a ani pracovať nebude. Žijú zo sociálnych dávok a neoplatí sa im nikdy pracovať.

Zdroj: magazin1.sk