Choď na obsah Choď na menu
 


 

Podľa správ, islamské gangy používajú násilie a zastrašovanie na presadzovanie práva šaría v niektorých častiach Nemecka, najmä proti Čečencom a ženám čečenského pôvodu.

Der Taggespiegel uvádza, že výhražné video ozbrojeného muža v kapucni sa šíri v čečenskej komunite od marca 2017 prostredníctvom služby zasielania správ WhatsApp.

„Tu v Európe niektoré čečenské ženy a muži, ktorí vyzerajú ako ženy, robia neopísateľné veci. Vieš to; Viem to; Každý to vie,“ vyhlasuje fanatik s pištoľou.

(Čečenky), ktoré flirtujú s mužmi z iných etických skupín a berú si ich za mužov, Čečenky, ktoré si vybrali nesprávnu cestu a tie (kreatúry), ktoré sa nazývajú Čečencami – ak bude len malá príležitosť, všetkých ich napravíme.

„Keď prisaháme na Korán, vychádzame von do ulíc. Toto je naše vyhlásenie o úmysle; Nehovorte, že ste neboli varovaní; Nehovorte, že ste nevedeli.“

Drsnú spravodlivosť vynucovanú berlínskými strážcami šaríje opísala ženská obeť v rozhovore s Meduza, lotyšskou spravodajskou organizáciou.

Žena opísala, ako ju islamisti natočili, keď kráčala po ulici s mužom, ktorý nie je z Čečenska a neskôr sa objavili u nej doma. Podarilo sa jej skryť, ale muža chytili a brutálne zbili, takisto stratil aj väčšinu zubov.

„Prečo sa vôbec zaujímajú o môj súkromný život?“ opýtala sa. „Nepoznám ich. Nechcem. Nie som ich sestra alebo dcéra. Môj súkromný život je moja vec.“

‘Prehrešky’ môžu zahŕňať aj tak jednoduché úkony, ako napríklad chodenie do nemeckej školy, kde súčasťou učebných osnov je výučba sexuálnej výchovy. Mnohé ženy a dievčatá, ktoré by radšej prijali západnejší životný štýl, tvrdia, že sa držia niektorých výhod plynúcich z islamskej tradície, aby sa pokúsili vyhnúť pozornosti islamistov, ale ututlávanie nie je vždy primeranou prevenciou.

„Dokonca aj v hidžábe ma nazývali prostitútkou kvôli tomu, že som nosila na očiach make-up. Myslela som si: Koho sa tým snažím potešiť?“ povedalo jedno dievča.

„Ak chcete získať úctu každého, musíte si dať šatku, znížiť oči a nikdy neopustiť domov. Ale kto by chcel taký život?“ spýtala sa ďalšia.

Obe súhlasili, že nemohli  “vystáť pokrytectvo vedenia dvojitého života”.

Meduza cituje Frankfurter Allgemeine Zeitung odhadujúc, že za posledných 5 rokov prišlo do Nemecka 36 000 Čečencov.


Zdroj: lifenews.sk