Choď na obsah Choď na menu
 


V utorok sa v Kolíne konal súd s Alim. Informáciu priniesol kolínsky Express. Mladá žena v auguste okolo štvrtej nad ránom sama opustila diskotéku v centre mesta, kde si bola zatancovať. Keď prešla niekoľko desiatok metrov, tak sa jej prihovoril sympatický a príjemne pôsobiaci muž a ponúkol sa jej starostlivo, že ju doprevadí taxíkom až domov.

 

Pôsobil na ňu ako džentlmen a žena mu plne dôverovala, čo sa neskôr ukázalo ako veľká chyba. Za niekoľko minút prišli k stanovišťu taxíkov a Ali udal ako cieľ jazdy jeden bar vo štvrti Mülheim a vysvetľoval dievčaťu, že si odtiaľ musí niečo vziať, čo si tam zabudol a že potom ju doprevadí až domov.

Dievčina nešípila nič zlého a ďalej mužovi plne dôverovala. Čo však nemohla vedieť, bolo to, že Ali v skutočnosti pracoval v tom bare a keďže nemal žiadny byt ani izbu, tak mu majiteľ baru dovolil nocovať v pivnici pod barom.

Keď vystúpili z taxika, tak išla s ním netušiac nič zlého do dvora za barom, kde bol vchod do pivnice. Hneď keď tam prišli, tak sa zmenil „džentlmen“ Ali na surového násilníka.

Začal dievča bozkávať a ohmatávať. Pokúšala sa ho celkom zbytočne odtlačiť od seba. Nemala šancu – bol oveľa silnejší. Hodil ju na zem a začal ju dusiť a škrtiť. Chcela sa zúfalo vyslobodiť, ale to ho rozzúrilo ešte viac a začal jej búchať hlavu o zem. Prestala sa brániť a len tíško a zúfalo vzlykala a úpenlivo prosila:

„Rob so mnou čo len chceš, len ma nezabíjaj. Mám doma matku a ta nemá nikoho len mňa.“

Muž sa postavil a povedal jej, aby išla dole do pivnice. Tam sa musela donaha vyzliecť. Keď tak urobila, tak ho úpenlivo prosila, aby použil prezervatív. Len ju diabolsky vysmial a následne ju viackrát znásilnil.

V utorok sudca rozsudok ešte nevyniesol. Na budúci týždeň chce ešte vypočúvať majiteľa baru, kde Ali pracoval.

Je priam neuveriteľné, aké sú mnohé ženy v Nemecku nepoučiteľné a ľahkovážne.

Akoby nechápali, že Merkelovej Willkommenskultur všetko v Nemecku zmenila a že znásilňovania žien migrantami sú takmer na dennom poriadku. A v podstate už každá žena v Nemecku to musí vedieť. Napriek tomu sa nejedna úplne ľahkomyseľne dostane do situácie, z ktorej pre ňu niet úniku.

Roman Bednár

Zdroj: hlavnespravy.sk