Kresťanský zamestnanec Geek Squad, oddelenia technickej podpory veľkej spoločnosti Best Buy, bol údajne pokarhaný a bolo mu povedané, že nemôže vystavovať dôkazy o svojom kresťanskom presvedčení po tom, čo namietal proti vlajkám LGBT a iným doplnkom, ktoré zdobia kancelárske priestory.

Zpráva prichádza po tom, čo iný “občiansky novinár” zverejnil snímku obrazovky školiaceho programu, ktorý je k dispozícii výlučne pre zamestnancov Best Buy inej ako bielej pleti, čo vyvolalo obvinenia z rasovej diskriminácie.

Zamestnanec Geek Squad, kresťanský srbský prisťahovalec Enis Sujak z Jacksonvillu na Floride, uviedol, že jeho nadriadený mu povedal, že dúhové vlajky LGBT a iné symboly hrdosti, ktoré zdobia kanceláriu, sú vhodné, zatiaľ čo kresťanské obrázky nie.

V zvukovej nahrávke, ktorú získal Sujak a poslal bývalému šéfovi James O’Keefe’novej investigatívnej mediálnej O’Keefe Media Group, sa Sujak pýta svojho manažéra, prečo v kancelárii, ktorá už bola vyzdobená “vlajkami gayov a všetkými tými transgender vecami”nie sú “kresťanské veci”.”

Druhý hlas v nahrávke, pripisovaný Sujakovmu’manažérovi Michaelovi Hirschovi, hovorí, že tieto dve veci “nie sú to isté”, pretože človek “si môže na 1000 % vybrať náboženstvo.” Povedal, že Sujak si “vyberá vieru v kresťanstvo,” ale že LGBT identita, v porovnaní s tým, nie je”voľbou.

Táto poznámka prichádza napriek tomu, že podľa Americkej psychologickej asociácie (APA) sa vedci nezhodujú na “teórii narodiť sa tak”. APA v skutočnosti uvádza, že “[t]ieto vedci sa nezhodujú na presných dôvodoch, prečo sa u jednotlivca vyvinie heterosexuálna, bisexuálna, gejská alebo lesbická orientácia.” 

Rastúca miera identifikácie LGBT v USA je navyše prudko rozvrstvená podľa generácií a úzko korešponduje so zvýšenou oslavou takýchto identít v kultúre. Dostupné údaje naznačujú, že takmer každý piaty mladý dospelý z generácie Z vo veku 18 až 25 rokov sa identifikuje ako LGBT v porovnaní s 11,2 % mileniálov a len 3,3 % starších dospelých. 

Vedúci predstavitelia transrodového medicínskeho výskumu priznali, že “sociálna nákaza” je faktorom rastúceho počtu transrodových identifikácií medzi deťmi a mládežou.

O’Keefe Media Group sa údajne nepodarilo nadviazať kontakt s Hirschom pre jeho reakciu na správu, pričom sa odvolával na “systém Google, ktorý nám bráni získať jeho komentár.

Sujak vo svojich interakciách s kolegami v Best Buy vyvolal aj konflikt, keď opustil povinnú rannú poradu kvôli LGBT indoktrinácii.

Srbský prisťahovalec uviedol, že odišiel zo stretnutia, na ktorom boli zamestnanci nútení počúvať prednášku o “histórii LGBTQ,” čo spôsobilo, že inštruktor sa “urazil” a v reakcii na to vyvesil “viac vlajok hrdosti”.

“Zrejme sa urazila, že som tam len tak nesedel a nepočúval všetok ten odpad,” povedal Sujak v rozhovore pre O’Keefe v službe Zoom.

A propagácia LGBT ideológie minimálne v jednej z pobočiek Geek Squad nie je”jediným dôvodom, prečo Best Buy upútal pozornosť O’Keefe Media Group.

Začiatkom tohto týždňa investigatívna mediálna organizácia, ktorá sa pri zhromažďovaní a zverejňovaní dôkazov o vládnej a korporátnej korupcii spolieha najmä na “občianskych novinárov”, informovala, že spoločnosť Best Buy zrejme spolupracovala s manažérskou a poradenskou skupinou McKinsey & Company na poskytovaní programov odborného rozvoja, ktoré výslovne vylučovali bielych uchádzačov.

“V rámci záväzku spoločnosti Best Buy’rozvíjať a podporovať našich zamestnancov sme’nadviazali spoluprácu so spoločnosťou McKinsey & Company, aby sme ponúkli programy McKinsey Leadership Programs,” uvádza sa v memorande, ktoré údajne zaslala spoločnosť s elektronikou.

Záujemcovia by museli spĺňať niekoľko špecifikovaných požiadaviek vrátane identifikácie ako “černoch, latinoameričan, hispánec, ázijský alebo tichomorský ostrovan.”

The Washington Examiner informoval , že memorandum podnietilo konzervatívnu skupinu America First Legal, aby vyzvala bielych zamestnancov Best Buy, aby sa ozvali, ak majú pocit, že sa’stretli s rasovou diskrimináciou.

“Ak ste súčasným zamestnancom spoločnosti Best Buy, ktorý sa nekvalifikuje na tento program z dôvodu svojej rasy, chceme, aby ste sa nám dnes ozvali,” skupina povedala.

Od soboty spoločnosť Best Buy nevydala verejnú odpoveď na údajne uniknutú správu.

Zdroj: lifenews.sk