Choď na obsah Choď na menu
 


Moja prvá reakcia, keď som počul správu, že americké námorníctvo považuje za skvelý nápad vymenovať homosexuálnu drag queen za svoju novú ambasádorku pre nábor, bola, že som skontroloval kalendár, či nie je 1. apríl. Nie. Ľudia zodpovední za nábor do amerického námorníctva sa sakramentsky zbláznili, píše Larry Johnson vo svojom poslednom príspevku.

 

Joshua Kelly alias Harpy Daniels je námorníctvom navrhovaný ako lákadlo, ktoré má prilákať viac homosexuálov a transvestitov, aby sa prihlásili. Námorníctvo má dlhodobú povesť nevhodnej sexuálnej aktivity medzi členmi posádky na dlhých plavbách. Jeden z vtipov, ktorý som počul, keď som sedel v SCIF (t. j. v zariadení na utajované skutočnosti), znie takto:

Prečo majú námorníci tetovanie na chrbte?

Aby mali mariňáci čo čítať.

Kedysi Hollywood (a aj námorníctvo) používal myšlienku chlapa prezlečeného za dámu ako komickú úľavu. Spomeňte si na túto pieseň z filmu South Pacific (originál s Mitzi Gaynor sa mi nepodarilo zverejniť):

Pred štyridsiatimi štyrmi rokmi (teraz sa to zdá ako celá večnosť) Monty Python natočili geniálny skeč vo svojom rovnako geniálnom filme Život Briana. Keď som to videl prvýkrát, zdalo sa mi to smiešne. Stále je to smiešne, ale už žijem dosť dlho na to, aby som videl, ako blázni v spoločnosti prijímajú ako “pravdivú” predstavu, že muž môže mať dieťa.

Keby sa Monty Python pokúsili natočiť tento film dnes, zrušili by ho. Vitajte v Orwellovom svete.

Číňania a Rusi sa musia pýtať, či nejde o bizarnú psychologickú operáciu, ktorá ich má ukolísať, kým skutočné americké námorníctvo v skutočnosti verbuje chlapov nabitých testosterónom a svalmi, ktorí trvajú na používaní zámena on alebo jemu.

Ak niekedy existovali pochybnosti o tom, že Spojené štáty smerujú ku katastrofe, Harpy Daniels je nepopierateľným dôkazom toho, že Spojené štáty nie sú pripravené bojovať proti somálskym pirátom a už vôbec nie proti Číňanom.

Zdroj: hlavnespravy.sk