Choď na obsah Choď na menu
 


Dobrý deň,

vďaka vám a státisícom podporovateľov CitizenGO po celom svete sme dokázali zhromaždiť historické množstvo podpisov a požiadať Disneyho, aby nepodliehal tlaku LGBT aktivistov.

Minulý týždeň sme urobili významný krok a v centrále spol. Walt Disney v Orlande na Floride sme odovzdali takmer 500 000 podpisov.

Jasne sme ich požiadali, aby prestali dávať svoje parky a filmy do služieb LGBT propagandy a rodovej ideológie.

Pozrite si naše video z doručenia podpisov v spol. Walt Disney: 

https://www.facebook.com/CitizenGOsk/videos/776277766177503/

Ochranka spoločnosti Disney bola v rozpakoch, keď nás videla prichádzať s pol miliónom podpisov za ochranu deti.

Kontakovali vedenie v budove, dotazovali sa, čo majú robiť. Manažéri, ktorí sa prišli na doručenie podpisov osobne pozrieť, boli veľmi rozrušení, odmietli sa s nami rozprávať priamo, namiesto toho poslali ochrankára, aby s nami hovoril ako sprostredkovateľ.

Bolo zrejmé, že spol. Walta Disneyho veľmi rozrušilo, že ľudia ako Vy a ja si dajú tú námahu a vyjadria svoj nesúhlas s podsúvaním LGBT agendy v rozprávkach pre deti, a hlavne, že im niekto osobne doručí podpisy petície, ktorú podporilo pol milióna ľudí z celého sveta!

Bol to jasný signál generálnemu riaditeľovi Disney, že ich milióny ľudí pozorne sledujú a nie sú spokojní s ich smerovaním. 

Pomaly sa dostávame do fázy plánovania našich ďalších krokov týkajúcich sa kampane Disney. V marci sa uskutoční valné zhromaždenie akcionárov, kde pomocou spriaznených akcionárov podáme oficiálnu sťažnosť.

Dnes sme však veľmi spokojní s tým, čo sa nám spoločne podarilo dosiahnuť. Veľká vďaka za Vašu podporu!

S pozdravom, 

Ignacio Arsuaga a celý tím CitizenGO

"CitizenGO je komunita aktívnych občanov, ktorí sa usilujú chrániť život, rodinu a základné ľudské práva po celom svete. Viac informácií o CitizenGO nájdete tu alebo na sociálnych sieťach: Facebook alebo Twitter.