Choď na obsah Choď na menu
 


Ak ste pred pár rokmi zdvihli varovný prst, že aktivisti LGBTI propagandy sa dostávajú nebezpečne blízko deťom, boli ste označení za hoaxera a tvrdo ostrakizovaní. Dnes sa rodičia musia aktívne brániť, ak sa tomu chcú vyhnúť.

 

Včera zverejnil portál Topky článok s názvom Nemecké škôlky chceli zriadiť miestnosti pre sexuálne hry detí: Vyvolali vlnu pobúrenia v spoločnosti! Vlnu pobúrenia vzbudzuje už text titulku! Ktorý normálny človek dokáže spojiť sexualitu a deti vo veku škôlkárov? Avšak fakty sú také, že dve nemecké mestá sa rozhodli, že pre deti v škôlkach zriadia bezpečné miestnosti, v ktorých by deti mohli “skúmať svoje vlastné telá”.

Projekt sa stretol s takým rozhorčením rodičov, že proti nemu zakročil Úrad pre ochranu mládeže v Dolnom Sasku. Napriek tomu, že bol zaobalený do všeobecných výrazov, jeho účel naplno odhaľujú pravidlá, ktoré mali pre miestnosti platiť. Okrem pravidla, že staršie deti, mládež a dospelí sa nesmú zúčastniť “hry na doktora,” iné z pravidiel hovorí: “Každé dieťa sa samo rozhodne, či a s kým chce hrať fyzické alebo sexuálne hry,” a ďalšie zas: “Deti si nesmú nič dávať do telesných otvorov ani sa navzájom olizovať.”

“To je nechutné!” bola reakcia rodičov v otvorenom liste. Úrad pre ochranu mládeže napísal ministerstvu školstva, že koncepcia ochrany detí sa musí okamžite prehodnotiť.

Prečítajte si tiež:

LGBT aktivisti sa vyhovárajú. Prečo nastalo mediálne a politické ticho po konflikte aktivistov a Matoviča?

Matoviča napadli podporovatelia LGBTI+ komunity- nadávky, pľuvance, vyhrážanie. Ostrý odkaz lídra OĽaNO

LGBTI vojny v USA, a nielen tam, naberajú na intenzite

Zdroj: hlavnespravy.sk