Choď na obsah Choď na menu
 


Normalizácia pedofílie

Nebolo to tak dávno, čo ultraliberálny denník SME zverejnil sériu článkov, v ktorých sa zastal pedofilov. Liberálom sa už zrejme máli propagovať LGBT agendu, či gender ideológiu. Už sa pustili do boja za normalizáciu pedofílie.

Jeden z článkov na denníku SME niesol názov: „Hovorili sme s pedofilným učiteľom: Čakal som roky, kým som dievčaťu vyznal lásku.“ Hneď na to nadväzoval komentár s názvom: „Aj pedofil má právo na život bez predsudkov a odsudzovania.“

Liberáli a progresivisti sa pravdepodobne takýmto spôsobom tzv. salámovou metódou snažia ovplyvniť verejnú mienku s domnienkou, že propagovaním týchto úchyliek zničia morálku ľudí a tí budú súhlasiť s legislatívnym ukotvením liberálmi želaných zvrhlostí.

Režimistické médiá sa samozrejme nezastavili pri pedofílii a latku posúvajú ďalej.

Zoofília

Novovzniknutý web pre mladých Brainee.sk, ktorý patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj iDnes.cz. a slovenský portál HNonline, zverejnil nekritický článok o mužovi, ktorý žije na statku so psom a ovcami.

Na tom by ešte nebolo nič zlé, no 30-ročný Michal sa otvorene hlási k zoofílii.

V článku s názvom: „Zoofil Michal žije v Brne na statku so psom a ovcami. Náš vzťah je o láske, hovorí,“ autor opisuje ako Michal zistil, že je zoofil:

„Na základnej škole si uvedomil, že mu spolužiačky veľa nehovoria. Keď jedného dňa videl film so zvieracou pornografiou, došlo mu, že v triede svoju lásku asi nestretne. Zistil totiž, že ho priťahujú zvieratá.“

Jeho prvou „láskou“ bol pes spolubývajúceho: „To obdobie bolo krásne, každý deň som sa strašne tešil z práce domov, až mi skočí okolo ramien. Bola totiž celkom veľká,“ tvrdí Michal.

30-ročný muž priznal, že so zvieratami mal aj sexuálny styk no najskôr s nimi musí podľa svojich slov nadviazať hlboký vzťah a uistiť sa, že to tak chce aj zviera. „Zákon tieto veci nerieši,“ domnieva sa Michal.

 

Žije na statku s fenou a ovcami

Michal dnes žije na statku v Brne spoločne s fenou – dlhosrstou kóliou a s dvomi ovcami. Plánuje si zaobstarať aj kone. Zoofilný muž tvrdí, že ich vzťah je o láske a tvrdí, že zatiaľ s nimi nemal pohlavný styk, lebo to jeho zvieratá nechceli. Tvrdí, že dokáže rozpoznať, keď už budú pripravené.

Aj keď Michala príliš nepriťahujú ľudia priznal, že v minulosti mal vzťah s mužom. Tu môžeme vidieť, že od homosexuality k zoofílii nie je až tak ďaleko. Títo ľudia s poruchou sexuality zrejme nevedia čo od dobroty, tak skúšajú čoraz väčšie extrémy.

Michal sa tiež zdôveril, že je smutný z toho, že so svojimi zvieracími partnerkami nemôže mať deti.

Ufff no teda, to je hrozná diskriminácia. Asi by mal žalovať štát, alebo skôr matku prírodu, že mu nedovolí mať deti so psom či ovcami. A nejaký progresivistický sudca na európskom súde pre ľudské práva sa istotne postaví na jeho stranu.

 

Sexuologička: Zoofil by sa mal liečiť až keď má sexuálny styk so zvieratami

V nekritickom článku, ktorý pôsobí skôr ako propagácia, sa portál „pre mladých“ Brainee.sk snaží v závere navodiť dojem objektivity pár riadkami vyjadrení sexuologičky Hany Fifkovej.

Aj slová tejto sexuologičky sa však zdajú byť v rozpore so zdravým rozumom. Tá totiž tvrdí, že zoofil by sa mal liečiť až keď má reálne sexuálny styk so zvieratami. Ak sa však sex so zvieratami odohráva iba v mysli zoofilov, potom je to podľa Fifkovej ich vec.

Áno je to ich vec, no od myšlienok k činom je už len malý krôčik. A zoofili by sa mali liečiť skôr než znásilnia nejaké zviera.

Liberáli posúvajú hranice zvrátenosti čoraz ďalej. Najprv to bola „len“ LGBT agenda, pridali gender ideológiu, milión pohlaví, pedofíliu, teraz zoofíliu. Čo to bude nabudúce ? Skutočne už je potrebné zastaviť tieto liberálno-progresivistické šialenosti kým je čas.

Samuel Gdovin

Zdroj:

https://www.hlavnespravy.sk/uz-nielen-propagacia-pedofilie-rezimisticke-media-obhajuju-aj-zoofiliu-30-rocny-muz-zije-na-statku-so-psom-a-ovcami-so-zvieratami-mal-v-minulosti-sexualny-styk/2746854