Dekadencia našich elít sa stala takou výraznou, že je ťažké nevidieť moment, ktorý prežívame, ako koniec civilizácie.

Dylan Mulvaney, slávny homosexuál, ktorý sa vydáva za influencerku na sociálnych sieťach a nedávno prepadol Bud Light, teraz začína svoje prednáškové turné po vysokých školách, kde bude hovoriť o “posilnení postavenia žien.” Za prednášky si bude účtovať 40 000 dolárov. Rozsah podvodu je epický - muž, ktorý sa na verejnosti hrá na ženu, je nielenže elitami a tými, ktorí sú príliš zbabelí na to, aby poukázali na zjavné skutočnosti, akceptovaný ako žena, ale v skutočnosti oberá svoje dôverčivé publikum o desiatky tisíc dolárov, aby ľuďom povedal, ako môžu byť ženy posilnené. Toto by ste si nemohli vymyslieť. Ani by ste nechceli.

Muži, ktorí sa identifikujú ako ženy, dosahujú pre svoje nové pohlavie stále nové úspechy, ako sa ukazuje - a nielen v športe, kde často dominujú z pochopiteľných dôvodov. Na Twitteri tento týždeň opäť koloval screenshot článku o Martine Rothblattovej, ktorý oznamoval: “Americká“najlepšie platená generálna riaditeľka sa narodila ako muž.”Rothblatt si nechal zmeniť pohlavie už v roku 1994 - dávno predtým, než to bolo fétované ako ľudské právo - a zostal ženatý so svojou manželkou, ktorá sa podľa ideológie náhle ocitla v “manželstve” rovnakého pohlavia” dávno predtým, než to bolo legálne. 

Každý raz, keď sa verejnosti opäť povie, aby sa hrala, sa tejto fraške udeľuje morálne povolenie. Ľuďom sa hovorí, že musia veriť ideológom a nie vlastným očiam. V’nasledujúcich dňoch to bude ešte oveľa, oveľa čudnejšie. Priamo od pedagógov som počul, že niektorí študenti v Kanade sa začali identifikovať ako zvieratá. A je tu’toto, z denníka New York Post:

Psí dni sa pre tohto človeka ešte len začínajú. Istý japonský rodák sa premenil na psa po tom, čo vysolil viac ako 14 000 dolárov za na mieru vyrobený kostým kólií. Súkromník, ktorý na internete vystupuje len pod menom Toco, tvrdí, že nezvyčajný odev mu pomohol uskutočniť jeho sen ‘stať sa zvieraťom.’ Zábery zdieľané na Toco’s YouTube kanál, kde sa môže pochváliť viac ako 32 000 odberateľmi, ho ukazuje oblečeného v kostýme, ako sa preháňa po trávniku, váľa sa po zemi a hrá sa na aport.

Dekadencia elít sa možno ľahko vykrúti – ale je veľa ľudí, ktorým neuniknú desivé reálne dôsledky toho všetkého. Spomeňme si na príbeh transrodovej aktivistky a trojnásobnej vrahyne Dany Riversovej, ktorá predtým vystupovala pod menom David Chester Warfield, bola umiestnená do ženskej’väznice a má teraz bol obvinený z “lovu na väzňoch.” Rivers, ktorý sa otvorene chváli tým, že sa mu dostáva “špeciálneho zaobchádzania” vďaka kalifornskej’transrodovej väzenskej politike, v novembri 2016 zastrelil a dobodal na smrť lesbický pár Charlotte Reedovú a Patriciu Wrightovú a potom zastrelil ich 19-ročného adoptívneho syna Bennyho Diambu-Wrighta. Sudca, ktorý Riversa odsúdil, vyhlásil, že tieto vraždy boli “najzvrátenejším zločinom, akým som sa za 33 rokov v systéme trestného súdnictva zaoberal.” Ale Riversova’ transrodová identita to všetko prevážila. 

Je to tá najzraniteľnejšia skupina, ktorú ohrozujú luxusné názory našich elít – väzni, ženy, ktorým je odopretý vlastný priestor, a mladí ľudia, ktorých sa zmocnila ideológia so škaredými dôsledkami. Niektoré titulky o tejto odohrávajúcej sa tragédii sa takmer vymykajú uvereniu. Z Evie Magazine: “18-ročný chlapec zomrel po tom, čo sa mu lekári pokúsili vytvoriť vagínu z časti hrubého čreva.”Z článku: 

Medicínsky článok z roku 2016 odhaľuje podrobnosti o smrti 18-ročného chlapca’v dôsledku komplikácií, ktoré vznikli pri operácii na potvrdenie pohlavia, o ktorej informoval The Post Millennial. Táto publikácia bola súčasťou nosnej holandskej štúdie, ktorá položila základy pre operácie na zmenu pohlavia detí. Chlapcovi boli v mladom veku podané lieky blokujúce pubertu, pretože tvrdil, že je skutočne dievča. Tieto lieky mali za následok, že v jeho tele sa nevyvinulo tkanivo penisu, čo bolo dôvodom, že mu chirurgovia odstránili časť hrubého čreva, aby mohli vykonať vaginoplastiku, operáciu, ktorá sa v podstate snaží vytvoriť ‘neo-vagínu’ u pacientov mužského pohlavia.

Pacient bol opísaný ako ‘zdravý’ tínedžer, ale do 24 hodín po operácii sa u neho vyskytla nekrotizujúca fascitída, zriedkavá bakteriálna infekcia, ktorá sa môže v tele rýchlo rozšíriť a skončiť smrťou. Lekári sa ho pokúšali zachrániť podávaním intravenóznych antibiotík a ‘opakovaným chirurgickým odstraňovaním tkaniva’ (pri ktorom sa odstraňuje odumreté alebo infikované tkanivo), ale zlyhali mu viaceré orgány a zomrel. Ďalšie vyšetrovanie ukázalo, že pacient trpel smrteľným kmeňom E-Coli, ktorý pravdepodobne pochádzal z jeho vlastných čriev.

Prečo sa tento príbeh nedostal všade na titulky novín? Myslím, že to vieme. Rodová ideológia zamorila takmer všetky odvetvia spoločnosti – a tí, ktorí trpia, sa považujú za prijateľné vedľajšie škody.

Zdroj: lifenews.sk