Choď na obsah Choď na menu
 


28 ročná Charlie Evansová, ktorá žila takmer desať rokov ako muž, povedala pre Sky News, že ju kontaktovali stovky trans-ľudí, ktorí rovnako ako ona ľutovali svojho skoršieho rozhodnutia zmeniť sa na opačné pohlavie.

„Komunikujem s 19 a 20-ročnými, ktorí podstúpili plnú operáciu zmeny pohlavia a ktorí sú nešťastní zo svojho rozhodnutia a chcú návrat svojho pôvodného pohlavia, pretože depresia, kvôli ktorým operáciu podstúpili, nezmizla. Títo ľudia teraz nevedia, čo majú robiť a sú zúfalí.

Podľa výskumu bostonskej univerzity takmer 80 percent ľudí, ktorí sa identifikujú ako transgender, majú v skutočnosti duševnú poruchu či viacero duševných porúch. Namiesto seriózneho liečenia tejto duševnej poruchy podstupujú zmenu pohlavia, ktorá im v skutočnosti nepomôže.

Podľa Evansovej ju dokonca navštívila žena, ktorá keď svojim priateľom povedala o tom, že chce vrátiť svoje biologické pohlavie, čelila zahanbeniu zo strany tamojšej LGBT komunity za to, že je zradkyňa.

Aj na Slovensku má LGBTI propaganda veľký dosah a ľudia by mali byť obozretní vo svojich činoch. Zmeniť si pohlavie je len chvíľkový úlet, ktorý keď si po rokoch uvedomíte, budete ho ľutovať a nikdy nebudete v skutočnosti šťastní.

Zdroj: magazin1.sk