Niektorí z vás si možno spomínajú na debatu v Škótsku o “sebaidentifikácii, ” politike, ktorú presadzovala líderka Škótskej národnej strany Nicola Sturgeonová a ktorá pravdepodobne ukončila jej kariéru. Kritici “sebaidentifikácie,” ktorá by umožnila ľuďom zmeniť si pohlavie jednoduchým vyhlásením, že sú niečo iné ako ich pohlavie, poukazovali na to, že táto politika má mnoho hrozných, ale predvídateľných dôsledkov, ako napríklad, že zločinci mužského pohlavia sa rozhodnú identifikovať ako ženy, aby sa dostali do väzenia spolu s dámami. Sturgeonová odmietla ustúpiť a nakoniec odstúpila z veľkej časti práve kvôli otázke transgenderu. 

V Škótsku sa objavil ďalší prípad, ktorý opäť odhaľuje, akú pravdu mala Sturgeonová’kritici a ako šialená genderová ideológia urobila každého, koho sa dotkla. Podľa nezávislého média Reduxx (varovanie - grafický opis sexuálneho útoku), ktoré sleduje vplyv transrodovej politiky:  

Muž, ktorý sa po predchádzajúcom odsúdení za sexuálny útok začal identifikovať ako nebinárny, bol ušetrený väzenia napriek tomu, že bol uznaný vinným z opakovaného sexuálneho zneužívania tínedžerky. Oliver James Bond, predtým známy ako Lucas Cole, bol na šerifskom súde v Perthe uznaný vinným z obvinení súvisiacich s trvalými sexuálnymi útokmi a navádzaním maloletej osoby v priebehu šiestich rokov. Zneužívanie sa začalo v roku 2010, keď mal maloletý len 15 rokov. Bond, ktorý mal v tom čase 20 rokov, sa s tínedžerom spriatelil a začali spolu tráviť čas. Počas pobytu v dome v Milnathorte Bond chlapca sexuálne napadol, keď spal. Mladík sa zobudil a v ústach mal Bondove genitálie. Bond mal chlapca v priebehu nasledujúcich šiestich rokov napadnúť ešte dvakrát, raz v Kinrosse v období od 5. septembra 2013 do 4. septembra 2014 a raz v období od 5. septembra 2013 do 4. septembra 2014. Pri druhom útoku Bond opakovane chytil tínedžera’za genitálie, premohol ho a stiahol mu nohavice predtým, ako na ňom vykonal sexuálny akt. Pri treťom útoku Cole opäť začal obeť napádať, keď spala. Bond pred súdom povedal, že veril, že jeho vzťah s chlapcom bol vzťahom “priateľov s výhodami”, ale porota ho uznala vinným vo všetkých bodoch obžaloby po tom, čo sa radila len jednu hodinu.

Bondov status “nebinárneho”—fiktívnej kategórie, ktorú nikto nevie vysvetliť—mu však zrejme udelil významné privilégium. Počas súdneho procesu sa o sexuálnom predátorovi neustále hovorilo jeho novým, preferovaným menom—Oliver James Bond—a množným číslom zámen “oni/oni.”Ako poznamenal Reduxx, Bond’sa rozhodol identifikovať ako nebinárny po tom, ako bol v roku 2018 odsúdený za sexuálne zneužívanie po tom, ako napadol spiacu obeť. Za toto odsúdenie nedostal žiadny trest odňatia slobody a namiesto toho bol odsúdený na 200 hodín verejnoprospešných prác. Šerif David Hall uviedol: “S určitým váhaním vám umožním zostať na slobode. Porota vás usvedčila zo všetkých troch obvinení.”  

Bond bude na päť rokov zapísaný do registra sexuálnych delikventov a šesť mesiacov bude mať zákaz vychádzania. Napriek tomu, že súd uznal, že je nebezpečný, z nejakého dôvodu ho pustia na slobodu. Prečo?" 

Môže ísť o ďalší prípad slabej spravodlivosti, ktorú vykonávajú západné súdy. Je ľahké nájsť nehorázne mäkké tresty vynesené nad sexuálnymi predátormi. Môže však ísť aj o prípad “transrodového privilégia,” v ktorom sa zdá, že ľudia, ktorí sa rozhodli identifikovať ako rodová alebo sexuálna menšina, sa vyhýbajú tomu, aby sa na nich vzťahovali štandardy, ktoré by sa vzťahovali na ostatných. Prečo sa sexuálni predátori mužského pohlavia, ktorí sa identifikujú ako ženy, posielajú do ženských väzníc? Prečo sa muž, ktorý je vinný zo zneužívania dospievajúcich chlapcov, môže po viacnásobnom odsúdení dostať na slobodu bez trestu odňatia slobody? A prečo sa to, zdá sa, deje tak často?" 

A ak si myslíte, že len’preháňam, zvážte niekoľko ďalších titulkov z poslednej doby: 

’He Got Away With It’ : Trans Activist Sentenced To Just Five Months ‘Good Behavior’ After Leaving Woman Permanently Disabled.” 

Veľká Británia: Metropolitná polícia odmietla začať vyšetrovanie trestného činu transaktivistu, ktorý vyzýval k násiliu na ženách.” 

UK: Transidentifikovaný muž sa vyhol väzeniu po tom, čo sa u neho našli “strašné” snímky sexuálneho zneužívania detí.” 

Nemecký sériový vrah, ktorý zabil päť žien a jedno dieťa, je teraz podľa Wikipédie klasifikovaný ako “žena”.” 

Tieto informácie sú len za posledný mesiac. Ak si myslíte, že to všetko je náhoda, mám’na predaj most v Brooklyne.  

Zdroj: lifenews.sk