Choď na obsah Choď na menu
 


...podporovala Satanský klub po škole

Kandidát na poslanca do Snemovne reprezentantov vo Virgínii, ktorý je za LGBT a ktorého podporila Demokratická strana štátu, podporoval satanistickú mimoškolskú skupinu a napísal démonické knihy pre deti, informoval v sobotu denník Daily Wire.

Jeremy D. Rodden sa v nadchádzajúcich novembrových voľbách uchádza o miesto súčasného republikána v konzervatívnom 90. obvode Virgínie na základe platformy zameranej na vzdelávanie. 

Podporuje ho’Virgínska demokratická strana spolu s radom ľavicových skupín a jednotlivcov vrátane organizácie Obhajcovia plánovaného rodičovstva vo Virgínii, VA LGBTQ+ demokratov a bývalého generálneho prokurátora Obamovej administratívy Erica Holdera.

Rodden je autor a spoluautor mnohých detských’kníh a vo svojom profile na Amazone sa opisuje ako “stay-at-home otec troch detí.” 

Niektoré z kníh, ktoré Rodden napísal alebo sa na nich podieľal, sa otvorene zameriavajú na démonické javy, poznamenal denník Daily Wire, vrátane “UnCommon Evil: A Collection of Nightmares, Demonic Creatures, and UnImaginable Horrors,” ktorá je označovaná ako obsahujúca “20 najdesivejších príbehov, aké dokážu naše deviantné autorské’ mysle vymyslieť.”

Ďalšia kniha, pri ktorej je Rodden uvedený ako spoluautor, “Démonická domácnosť,” sľubuje čitateľom “začať ľahkými, jemnými príbehmi,” a potom ich postupne s každou ďalšou stranou uvádzať “do stále temnejších, drsnejších a démonickejších príbehov.”

Miestny otec vzbudil vlani pobúrenie u ostatných rodičov, keď na základnej škole B. M. Williamsa v Chesapeake propagoval Klub satana po škole. Klub vyvolal silnú odozvu zo strany katolíkov a Americkej spoločnosti na ochranu tradícií, rodiny a majetku.

Čítajte: Katolíci z Virgínie bojujú proti ‘Klubu satana po škole’ ružencovými zhromaždeniami

Jeden z rodičov, Stan Epps Jr, v decembri pre Christian Broadcasting Network povedal, že je “zdesený” a nebude “tolerovať” klub.

“Nebudem sa báť postaviť za bezpečnosť našich budúcich generácií a nebudem mlčať, pretože to môže ‘uraziť’ ľudí,” povedal.

Rodden medzitým na Facebooku uviedol, že sa nevie “dočkať, až prihlási svojho druhostupňového žiaka do tohto mimoškolského klubu.”

Kandidát demokratov, ktorý získal magisterské vzdelanie na Univerzite Svätej rodiny, ale bol podporený FFRF Action Fund, neziskový partner Nadácia Sloboda od náboženstva, tvrdila, že satanistická skupina je v skutočnosti neutrálnym subjektom, ktorý sa snaží vytlačiť otvorenú religiozitu kresťanských klubov a skupín.

Satanský chrám (TST), ktorý vytvoril Mimoškolský satanský klub, otvorene sa označuje za “náboženskú organizáciu” a nazýva sa “hlavnou náboženskou satanistickou organizáciou na svete s … množstvom významných verejných kampaní zameraných na zachovanie a rozvoj sekularizmu a individuálnych slobôd.”

TST sa často dostávala na titulné stránky novín, pretože sa výslovne pokúšala podkopať kresťanstvo, najmä katolicizmus, na verejnosti tým, že sa angažovala v kontroverzných a blasfemických aktivít a otvorenou propagáciou transgender ideológiu a potrat ako “náboženské rituály.”

Na Facebooku Rodden tvrdil, že mimoškolský klub Satan “nepraktizuje žiadnu náboženskú indoktrináciu, na rozdiel od niektorých iných klubov ponúkaných na tejto škole a na školách v celom Chesapeake Public Schools.”

Rodden reagoval na verejné pobúrenie v súvislosti so svojou podporou klubu objasnením, že nebol zodpovedný za to, že klub prišiel do školy, a že je presvedčený, “že *žiadne* náboženské kluby nepatria do našich škôl.” Namiesto toho, aby mohol zakázať kresťanské skupiny, však tvrdil, že “jedinou prijateľnou voľbou je”, že “všetky” náboženské skupiny budú povolené.

ČÍTAJTE: Satanisti plánujú otvoriť v Novom Mexiku potratovňu pomenovanú po matke sudcu Alita’

Pri podpore satanistickej skupiny po škole Rodden podporuje aj množstvo dnes už bežných krajne ľavicových záležitostí vrátane trvalej ochrany potratov a mrzačenia transsexuálov.

Na svojej webovej stránke argumentuje v prospech “základnej ochrany reprodukčnej zdravotnej starostlivosti žien’a afirmácie LGBTQIA+,” a tvrdí, že možnosť zabíjať nenarodené deti a prijímať mrzačiace zásahy na pohlaví “musí byť plne kodifikovaná v našich zákonoch a štátnej ústave.”

Proti Roddenovi kandiduje na zástupcu 90. obvodu republikán James (Jay) Leftwich.

Leftwich hlasoval za ochranu športových tímov určených len pre ženy pred mužmi s pohlavným zmýšľaním, za povinnosť škôl informovať rodičov, ak deti v škole prejavujú pohlavné zmýšľanie, a za ochranu práv vyplývajúcich z druhého dodatku. Odmietol tiež opatrenie na zrušenie zákazu, aby plány zdravotného poistenia vo Virgínii’pokrývali interrupcie, a podporil republikánskeho guvernéra Virginie Glenna Youngkina v podpore zákazu interrupcií v 15. týždni.

Zdroj: lifenews.sk