Choď na obsah Choď na menu
 


9. 6. 2020

17. marca 2015

Príbeh malého Zaca, syna Eltona Johna, ktorý vyzýva na bojkot značky D&G pre ich staromódny názor na rodinu.

LGBT komunita hovorí o najväčšej hanbe súčasnosti ako o vedecko-technickom pokroku: prenajímanie materníc u chudobných žien, ktoré z existenčných dôvodov poskytnú svoje telo na tehotenstvo pre iný pár. Toto tehotenstvo má však vyvrcholenie úplne proti prírode. Dieťa je totiž pár minút po pôrode odrhnuté od upokojujúceho tela matky a posunuté zväčša dobre zabezpečenému homosexuálnemu páru, ktorý sa začne hrať hru na rodičov. Dokiaľ sa im bude chcieť.   

Aj Elton John a jeho partner zatúžili byť matkou a otcom, alebo, ako sa dnes politicky korektne povie, rodičom 1 a rodičom 2. Nakoľko to však biologická stránka neumožňuje, aj oni si len prenajali maternicu ženy, ktorá sa nechala oplodniť zmiešanými spermiami oboch mužov tak, aby dieťa nezistilo, kto je jeho biologickým otcom. Taktiež sa zabezpečilo, aby dieťa v budúcnosti nemalo s matkou žiaden kontakt. 

Príbeh narodenia tohto dieťaťa, ktorého nazvali Zac, je plný extrémneho násilia. Zac bol po pôrode ihneď priložený na nahé telo matky (ktorú všetci novinári nazvali „biologickou“) a okamžite hľadal prsník. Po niekoľkých minútach však asistujúci personál novorodenca násilne odtrhol od prsníka a podal sirovi Eltonovi Johnovi a jeho partnerovi, ktorí si ho odniesli preč. Vo viacerých rozhovoroch britský spevák priznal, že prvé dva roky dieťa neustále plakalo. Jeho plač bol neutíšiteľný. Elton John sa preto rozhodol, že od „biologickej matky“ bude odoberať jej materské mlieko. Biologická matka však žije desaťtisíc kilometrov od Londýna, a tak mlieko bolo dovážané každý deň súkromným lietadlom, aby sa utrpenie malého Zaca aspoň trochu umenšilo. 

Na koho stranu sa má teraz človek so zdravým úsudkom postaviť? Na stranu bohatých homosexuálov alebo na stranu dieťaťa, ktorého odtrhnutie od matky mu spôsobuje doslova existenčné utrpenie? Malý Zac nebude nikdy poznať svoju matku kvôli rozmaru dvoch ľudí, ktorí sa matkou a otcom nikdy stať nemohli a nikdy nimi ani nebudú. Uhádnite, koho v tomto prípade chráni zákon… Otázka prenájmu materníc by mala osloviť aj všetky ľudskoprávne žienky naháňajúce sa za ochranou žien, bojom za ich dôstojnosť. Ako to, že teraz mlčia a že ich neuráža skutočnosť, že existujú krajiny – obzvlášť východnej Európy a India, kde si západ vybudoval skutočné a doslovné „továrne na deti“ a zotročil ženy na funkciu obyčajných inkubátorov, ponížil ich a nalákal na doláre či eurá, lebo vie, že sú často hladné? Ako môže byť v civilizovanej spoločnosti takýto obchod akceptovaný? Ako možno akceptovať fakt, že tisícom deťom sa pre rozmar homosexuálov uprie právo poznať vlastnú matku, pretože v zmluve medzi kupujúcimi a ženou je to tak jasne vyjadrené?

Dnes už dokážeme všetko predať. Dokonca aj materstvo. Toto barbarstvo je asi najväčším znakom smutného úpadku súčasnej civilizácie. Namiesto pomoci chudobným ženám zneužívame ich materský potenciál násilným aktom odtrhnutia novorodenca od ich prsníka a zakazujeme im aj dieťaťu akýkoľvek kontakt. Viete si predstaviť niečo horšie?

mk