Choď na obsah Choď na menu
 


Lauren Southern, bývalá reportérka spravodajstva The Rebel a momentálne nezávislá novinárka, skritizovala homosexuálne pochody pride v šesťminútovom videu.

Video, ktoré bolo zverejnené 7. augusta, obsahuje explicitné a znepokojujúce klipy z niektorých najhorších excesov pochodov "Pride": oplzlý tanec, simulované homosexuálne akty, 80-ročný pán vykonávajúci "twerking". Vo videu tiež nájdete šokujúci klip, kde malé dievča sleduje muža, ktorý tancuje v spodnej bielizni, zatiaľ čo z okolia znejú posmešné hlasy: "Ach, kde je mama a otec?"

"Z veľkej časti som dosť libertariánsky založená," hovorí 22-ročná južanka, ktorá pôvodne pochádza zo Surrey v Britskej Kolumbii. "Ak by ste ale niekedy chceli vzbudiť homofóbiu u rozumných ľudí, jednoducho ich zoberte na pochod Pride. Pretože, sakra, dokonca aj moji priatelia zo skupiny LGBTLMNOP sú netolerantní voči Pride." 

"Prídete a uvidíte skákajúcich mužov v latexových kostýmoch krútiacich svoje p--- okolo detí, zatiaľ čo transvestiti pokrytí AIDS krvou pobehujú okolo v elastických kabátikoch, ktoré by vzhľadom na svoju postavu nemali nosiť," hovorí Southern. 

 

"A po celú dobu títo ľudia hovoria, že reprezentujú to najlepšie z LGBT komunity. Toto má pochod Pride predstavovať?"

Southern hovorí, že z návštevy pochodov dospela k dvom záverom: "Starý otec mal pravdu" a "liberáli chcú, aby ľudia nenávideli homosexuálov."

K prvému bodu: "Večne sme sa smiali zo starých konzervatívcov, ktorí sa sťažovali na šikmú plochu uzákonenia homosexuálnych manželstiev. Dnes sme však v roku 2019 so štátom vynútenými zámenami a 52-ročnými otcami, ktorí opustili svoje rodiny a stali sa šesťročnými dievčatkami," povedala Southern. 

"Chcem povedať, že šikmá plocha sa dnes javí ako hrozivo skutočná, aj keď všetci hovorili, že je to iba preháňanie," dodáva. 

"Máme tu deti, ktoré si odrezávajú genitálie, mužov identifikujúcich sa ako deti, ľudí predstierajúcich, že sú domácimi miláčikmi. Zároveň si vyžadujú, aby ste ich takto oslovovali. A máme tu tiež zákony, ktoré presadzujú spomínané zámená." 

"A dokonca aj keď liberálna tlač povie: ach nie, veci ako C-16, ten zákon o zámenách, nie sú právne záväzné, je to len pravicová propaganda; hneď ako zákon prejde, nabehnú právnici a vy budete musieť používať moje zámená, pretože je to zákon."

Pokiaľ ide o druhý bod: "Liberálna elita a ľudia, ktorí riadia tieto veci, skutočne nenávidia normálnych homosexuálov."

"Keď liberáli vysedávajú, schvaľujú a vytvárajú pochody Pride, ktoré podporujú a oslavujú "twerking" 80-ročných v latexovom oblečení a obhajujú myšlienku zmeny pohlavia pre deti, obhajujú myšlienku pedofílie, obhajujú myšlienku štátu, ktorý si vynucuje zámená a všetky podobné podvody, propagujú tak homofóbiu viac než Islam a krajná pravica," hovorí Southern. 

"Vy možno dokážete obrátiť celú spoločnosť proti LGBT komunite v priebehu jednej generácie."

Southern, ktorá opustila redakciu The Rebel v marci, má na Twitteri 305 000 fanúšikov, je autorkou bestselleru: "Barbarians: How The Baby Boomers, Immigration and Islam Screwed My Generation". Southern sa tiež objavila v niekoľkých významných televíznych reláciách, vrátane Rubin Report, ktorú moderuje otvorený homosexuál Dave Rubin. 

Zdroj: https://www.lifenews.sk/13831/novinarka-pochody-pride-su-tak-odporne-ze-obratia-celu-spolocnost-proti-komunite-lgbt