Choď na obsah Choď na menu
 


Aj keď voľby vyhrali konzervatívne sily a liberáli dostali poriadny výprask, napriek tomu sa nevzdávajú a svojich ľudí chcú dosadiť na dôležité posty. O funkciu ministra školstva má záujem liberálna strana SaS.

Ministrom školstva sa tak pravdepodobne stane ich tímlíder na školstvo, Branislav Gröhling. Ten je však známy svojím pro-LGBTI aktivizmom, čo vyvoláva veľké obavy.

Za pozornosť stojí napríklad jeho kampaň, ktorú vymyslel ako protiakciu k referendu o rodine. Bol september 2014 a podstatou tejto protikampane bolo klamlivé presunutie pozornosti verejnosti na zamestnanie homosexuálnych osôb, namiesto sústredenia sa na politické a ideologické požiadavky LGBT lobistov, ktoré referendum riešilo.

Gröhling sa tzv. sexuálnych menšín zastal ako poslanec NR SR a „tímlíder SAS pre školstvo“ aj pri minuloročnej kauze zastavenia peňazí pre LGBTI organizácie. Viac o LGBTI aktivizme Gröhlinga sa dočítate tu.

Budúci premiér Igor Matovič ale verejnosť upokojuje. Ministri si totiž v novej vláde nebudú môcť robiť, čo sa im zachce:

„Jedna vec je, že politická strana si nominuje človeka, ktorý bude zodpovedný za chod toho rezortu. Ale druhá vec je dohodnúť sa na programe, ktorý ten minister bude presadzovať. Mojou ambíciou je teda, že sa dohodneme na rozdelení zodpovednosti za jednotlivé rezorty, ale program musí byť dohoda všetkých štyroch koaličných strán. Čiže to v žiadnom prípade nebude tak, ako to doteraz bývalo.“

Matovič ďalej zdôraznil, že v koaličnej zmluve musí byť všetko dohodnuté a to čo tam dohodnuté nebude a daný minister to bude chcieť presadiť , bude to musieť prejsť cez súhlas všetkých koaličných partnerov.

Igor Matovič ubezečuje verejnosť, že nedovolí žiadnu LGBTI agendu na školách:

„Keď aj by sa rezort školstva dostal do rúk liberála, že zrazu on si teraz tam bude presadzovať agendu, že rodič 1, rodič 2 , no nehrozí, samozrejme že nie. To si ustrážime.“

V tejto súvislosti by si však budúci premiér Igor Matovič mal posvietiť aj na riaditeľov škôl a mimovládne organizácie, ktoré aj bez vedomia vlády, len na súhlas daného liberálneho riaditeľa školy robia rôzne liberálne prednášky a propagujú pred deťmi LGBTI agendu, gender ideológiu, či multikulturalizmus.

Na školy dokonca chodia aj zjavy s vrecami na hlavách z nenávistnej extrémistickej stránky Zomri. Zakuklenci, ktorí šíria nenávisť medzi mladými boli napríklad na gýmnáziu C.S Lewisa v Bratislave.

Nie je asi náhoda, že na tejto škole študoval aj známy chlapec, ktorý písal, že treba vystrieľať pronárodne zmýšľajúcich ľudí. Krátko po prezidentských voľbách napísal:

„Tak Čaputová vyhrala a prvé čo spraví je, že zatočí s opicami a antisemitami, ako ste vy. Členov tejto skupiny máme označených a budete prví, ktorých budeme strieľať. Nech žije EÚ! Nech žije Zuzana! Nech skape slovenská štátnosť a samostatnosť!!“ Viac o tomto prípade sa dočítate tu.

Je na novej vláde, aby zabránila podobným propagandistom vstupovať na pôdu škôl a vymývať deťom mozgy svojou liberálnou ideológiou.

Samuel Gdovin

Zdroj: hlavnespravy.sk