Choď na obsah Choď na menu
 


29. 4. 2020

Nie všetky krajiny idú progresivistickým smerom k ultraliberálnym zajtrajškom. Niekde ešte stále nevymizol zdravý rozum. V orbánovskom Maďarsku chcú prestať uznávať tzv. transrodové osoby. Do úradných listín sa ponovom majú zapisovať len skutočné údaje a to pohlavie pri narodení.

 

Kým najmä v krajinách západnej Európy sa legalizujú rôzne sexuálne úchylky od výmyslu sveta, v Maďarsku idú presne opačným smerom. Podľa deníka The Guardian, v Maďarsku má dôjsť k zrušeniu právneho uznania transrodových ľudí.

Orbánova vláda chce údajne presadiť  zákon, ktorý by definoval pohlavie človeka na základe „pohlavia pri narodení“. Pohlavie by podľa tohto návrhu zákona malo byť definované ako “ biologické pohlavie založené na primárnych pohlavných charakteristikách a chromozómoch.“

Týmto zákonom by teda vláda znemožnila ľuďom si legálne zmeniť svoje pohlavie. Pre normálnych ľudí je takýto zákon v súlade so zdravým rozumom, no ľudskoprávni, LGBTI aktivisti už bijú na poplach.

Tí tvrdia, že ak prejde tento zákon, zvýši diskrimináciu a netoleranciu voči „trans-ľuďom.“ Mnohí sa podľa nich budú snažiť opustiť krajinu, zatiaľ čo tí, ktorí ju neopustia, budú čeliť každodennému poníženiu.

„Nezávislý“ maďarský poslanec Bernadett Szél, ktorý sa postavil proti tomuto zákonu v parlamentnom súdnom výbore, ho označil ako „zlo“ a „krok späť v čase“.

Našťastie väčšina politikov v Maďarsku je na strane premiéra Viktora Orbána a teda zákon, ktorý by prinavrátil zdravý rozum, má veľkú šancu byť schválený.

Je však smutným faktom, že v iných krajinách ide vývoj opačným smerom a vlády čoraz viac uznávajú sexuálne úchylky ako niečo normálne. Nakoniec sa môžeme dostať do stavu, že bude normálne považovať človeka napríklad za psa len preto, že sa tak daný človek „cíti“ a tým ho len degradujeme.

Zo západneho sveta už prichádzajú teraz neuveriteľné správy. Napríklad vyšla správa o istej Amande, ktorá sa „zasnúbila“ s lustrom a plánuje sa zaňho vydať. Amanda sa identifikuje ako objektovo-sexuálna osoba (objectum sexual), čo znamená, že ju priťahujú objekty, nie k ľudia. Prvýkrát sa údajne zamilovala do súpravy bubnov vo veku 14 rokov. Viac sa dočítate tu.

Samuel Gdovin

Zdroj: hlavnespravy.sk