Choď na obsah Choď na menu
 


Na pochod prišla aj známa aktivistka Lívia, ktorá dávala úplne adekvátne otázky týmto zúčastnením. Koľko je podla nich pohlaví? Ako sa cítia? Alebo či im nevadia tresty smrti pre homosexuálov v moslimských krajinách.

Liberáli tento tlak nezvládli a festival PRIDE Košice vyhlásil pátranie po ľuďoch, ktorí boli na pochode, aby im pomohli bojovať proti Lívii. Hľadajú, ako oni uvádzajú, „poškodených“ ľudí a na Líviu chcú podať podla všetkého žalobu, za to, že ich uverejnila vo videu. Nevadí im však sa obliekať ako opačné pohlavie a pochodovať tak pred ľuďmi a malými deťmi?

Žaloba im nestačí a rozhodli sa Lívii vyhlásiť úplnú vojnu a burcujú ľudí, aby nahlasovali jej kanál a video. Rôzni Youtuberi na Slovensku, ktorých sledujú státisíce detí na svojich instagramoch prosia o nahlásenie tohto videa. Ide im o to, aby prišla o peniaze z reklám a úplne ju zničili. „Je dôležité, aby jej video bolo stiahnuté z Youtube, nakoľko z prehrávaní reklám má príjmy.“ píše PRIDE Košice.

Toto je asi tá ich tolerancia a láska…

No a bonus na záver, z ktorého naozaj mrazí! Komentár na PRIDE Košice, ktorý presne vystihuje dnešných liberálov, ktorí ale vôbec nešíria slobodu, ale šikanu a totalitu. Veď si to prečítajte sami.

 

Zdroj:

Zdroj: magazin1.sk