Choď na obsah Choď na menu
 


Mesiac hrdosti” je viac než len oslavou LGBT agendy – je to silný prejav kultúrnej sily, ktorý sa odohráva v celom západnom svete. Ministerstvo poľnohospodárstva USA rozsvietilo federálnu budovu dúhovými farbami; Biely dom vyvesil vlajku LGBT popri americkej vlajke a na trávniku usporiadal burzu aktivistov LGBT. V Spojenom kráľovstve bola odstránená vlajka Únie a nahradená vlajkou LGBT. Na parlamentnom kopci v Kanade slávnostné vztýčenie vlajky LGBT usporiadal premiér. 

Ako poznamenal Carl Trueman v stĺpčeku s názvom “America’s LGBTQ establishment: ‘How do you take over an empire?’” Odpoveď: “Jednoducho musíte ovládnuť čas a priestor.” Ak máte akékoľvek pochybnosti o tom, že hnutie LGBT to dokázalo, pozývam vás, aby ste sa tento mesiac prešli v ktoromkoľvek meste. 

ČÍTAJTE: Skutočný dôvod, prečo veľvyslanectvá USA vyvesujú vlajku LGBT ‘pride’ 

Nič z toho nezabránilo hnutiu LGBT tvrdiť, že sú obeťami – transrodové hnutie v skutočnosti trvá na tom, že sú obeťami prebiehajúcej genocídy. A uprostred transkontinentálnej oslavy životného štýlu LGBT vyhlásila najväčšia americká&nbspskupina LGBT, Human Rights Campaign, stav núdze. Podľaprezidentky HRC’Kelley Robinsonovej: 

LGBTQ+ Američania žijú v stave núdze. Množiace sa hrozby, ktorým čelia milióny ľudí v našej komunite, nie sú len vnímané – sú skutočné, hmatateľné a nebezpečné. V mnohých prípadoch vedú k násiliu voči LGBTQ+ ľuďom, nútia rodiny vykoreniť svoje životy a opustiť domovy pri hľadaní bezpečnejších štátov a vyvolávajú prílivovú vlnu zvýšenej homofóbie a transfóbie, ktorá ohrozuje bezpečnosť každého z nás.

Premiér Justin Trudeau zaujal podobnú pozíciu a trvá na tom, že LGBT hnutie čelí “rastúcej vlne nenávisti”, pretože niektorí rodičia protestovali proti radikálnej sexuálnej výchove na štátnych školách a namietali proti Hodine príbehov s Drag Queen. 

Trudeau reagoval na zmenu politiky v Novom Brunswicku, ktorá by stanovila zapojenie rodičov pred tým, než by školy mohli “sociálne transformovať” deti so zmenami mien a zámen – vyvolanými spätnou väzbou rodičov – ako dielo “krajnej pravice.”To je to, čo Trudeau nazýva “rastúcou vlnou nenávisti” – skutočnými obavami rodičov zo zapojenia sa do života vlastných detí

Tento prístup má dvojaký účinok: démonizuje každého, kto má námietky voči agende LGBT, a “kričí-šikanuje” –si privlastňuje status obete s cieľom presadzovať túto agendu. Biden aj Trudeau odovzdali skupinám LGBT hromadu peňazí daňových poplatníkov na oslavy mesiaca osláv; skupiny LGBT v Kanade dostali aj viac ako milión dolárov na zabezpečenie rôznych podujatí financovaných daňovými poplatníkmi, ktoré organizujú v tejto krajine (a aj mimo nej – na kanadskej vládnej webovej stránke sa teraz namiesto “mesiaca hrdosti” uvádza “sezóna hrdosti”). 

ČÍTAJTE: Trudeauova vláda’ponúka 1 dolár.5 miliónov ‘núdzových’ prostriedkov na zvýšenie bezpečnosti na ‘sprievodoch hrdosti’ 

Samozrejme, je smiešne, aby si hnutie, ktoré tak dôkladne vlastní kultúru, nárokovalo status obete. Mikrokosmickým príkladom je poslanec provinčného parlamentu Ottawa Centre Joel Harden, ktorý čelí verejnej kontrole aj posmechu po tom, čo tvrdí, že ho na piatkovom zhromaždení, na ktorom sa stretli demonštranti za rodičovské práva s LGBT protiprotestujúcimi, udrel do tváre protestujúci. 

Harden tvrdí, že “pocítil úder do chrbta a potom králičí úder do tváre. Stalo sa to v zlomku sekundy.”Stalo sa to tak rýchlo, že v skutočnosti neexistuje žiadny záznam útoku – hoci existuje videozáznam, na ktorom je vidieť, ako ho megafón zasiahol do tváre presnev mieste, kde tvrdil, že dostal úder. 

Na sociálnych sieťach sa pokrokoví politici, ako napríklad Jagmeet Singh, ponáhľali, aby Hardena utešili a pochválili jeho odvahu, zatiaľ čo iní poukazovali na to, že k&nbspnapadnutiu v skutočnosti vôbec nedošlo. Harden sa, samozrejme, drží svojej verzie a tvrdí, že ak sa niekedy stretne so svojou fantómovou útočníčkou, – čo sa nestane, pretože&nbspneexistuje,  chcel by sa s ňou  podeliť o jedlo zaplatím za to. Potom by som sa jej spýtal, čo ju motivovalo k tomu, čo urobila. Chcel by som spolupracovať a pokúsiť sa napraviť našu krajinu, aby bola lepšia.” 

Nenechajte sa  zmiasť jeho tónom  tento výmysel bol vytvorený na démonizáciu. Napriek dôkazom, ktoré jasne naznačujú, že Harden si tento zločin z nenávisti vymyslel – dokonca aj mainstreamové médiá boli nútené priznať túto skutočnosť – jeho príbeh splnil cieľ. Práve takáto udalosť sa používa ako dôkaz pomyselnej “stúpajúcej vlny nenávisti”Trudeau’ 

Toto je starý a účinný návod na hru. Predstierať, že existuje “stav núdze,” alebo “stúpajúca vlna nenávisti,” alebo že sa množia homofóbni útočníci brutálne napádajúci LGBT ľudí, a potom žiadať, aby sa niečo urobilo. Progresívni politici okamžite nalejú do ich pokladníc ďalšie peniaze, vychvália ich odvahu a zaprisahajú sa, že urobia čokoľvek, – čokoľvek – aby im splnili všetko, čo majú na zozname želaní. 

Zdroj: lifenews.sk