Choď na obsah Choď na menu
 


Polícia v Ottawe zatkla na zhromaždení za rodinu, ktoré sa konalo na protest proti presadzovaniu rodovej ideológie v školách, päť ľudí vrátane jedného pro-LGBT kontraprotestujúceho, ktorý bol zachytený na videu, ako udiera staršieho muža. 

On June 9, as Canadians gathered for the “Vzdelávanie nad indoktrináciou” zhromaždenie v Ottawe, ktoré organizovali stredoškolák Josh Alexander a prorodinný aktivista Chris Elston, známy na sociálnych sieťach ako “Billboard Chris,” ottawská polícia poskytla na sociálnych sieťach aktuálne informácie, aby verejnosť informovala, že “päť osôb bolo zatknutých,” potvrdzujúc zábery od konzervatívnych novinárov na mieste, na ktorých sú pro-LGBT kontraprotestujúci zadržaní políciou

“CHAOS &; ARRESTS: Niekoľko aktivistov Antifa/pro-Ottawa School Board bolo zatknutých,”novinár Keean Bexte tweetol. “Tento zasadil úder staršiemu mužovi. Ottawská polícia zakročila a okamžite zatkla.” 

 

Ďalšie video ukazuje nahlásených členov Antify, krajne ľavicovej extrémistickej skupiny spojených s viacerými násilnými protestmi v Spojených štátoch, roja True North’s Harrisona Faulknera.   

 

Tretí video, ktoré zverejnil Rebel News, zjavne ukazuje najmenej troch policajtov na zemi, ako zadržiavajú osobu, ktorú portál identifikoval ako “kontraprotestanta Antify.”

 

Na búrlivom zhromaždení sa spojili aj moslimovia a kresťania, aby sa postavili proti presadzovaniu LGBT agendy na deťoch, pričom na jednom z videí boli vidieť moslimské deti šliapu po “pride” vlajkách, zatiaľ čo ich matka ich povzbudzuje a hovorí: “Nechajte naše deti na pokoji!” 

 

Pred zhromaždením Alexander pripomenulprotestujúcim, že “pokojné a úctivé sebaovládanie je kľúčové.” 

 

Alexander, ktorý bol odstavený za výrok, že Boh stvoril ľudské bytosti ako muža a ženu, sa pridal k “Billboard Chris,”otec dvoch dievčat, ktorý strávil posledných niekoľko rokov “cestovaním po svete, aby odhalil rodovú ideológiu a dôvody, prečo deti nemôžu súhlasiť s lekárskou premenou.” 

Keďže školy po celej Kanade pokračujú v presadzovaní LGBT agendy na deťoch v triedach, mnohí sa postavili na odpor, vrátane samotných detí. 

Tento týždeň študenti na strednej škole Sir Frederick Banting High School v Londýne v Ontáriu rozčuľovali, keď študent mužského pohlavia strhol “vlajku hrdosti”zo školského’stožiara.

V máji quebeckí študenti strhli a pošliapali dúhovú “pride” vlajku, keď sa ich miestna škola pripravovala na oslavy “Medzinárodného dňa proti homofóbii, bifóbii a transfóbii 2023.” 

Posledný týždeň, v rámci iniciatívy Campaign Life Coalition (CLC), tisíce študentov po celej Kanade zostalo 1. júna doma na priamy protest proti “mesiacu hrdosti”, ktorý sa presadzuje na štátnych školách. 

Mimochodom, nedávno uniknutá audio nahrávka odhaľuje kanadskú učiteľku, ktorá pranieruje svojich moslimských študentov za to, že vynechali vyučovanie na protest proti “hrdosti” vyvolala ohlasy na sociálnych sieťach, keďže učiteľka naznačila, že nie je možné nepodporiť “hrdosť” homosexuálov a zostať “Kanaďanom.”

Okrem nedávneho úspechu protestnej vychádzky CLC’v máji stovky študentov, údajne prevažne moslimov, ostali doma keď ich školy v meste London v provincii Ontario vyvesili vlajku “hrdosti”.   

Takisto v máji pro-LGBT školská správkyňa Wendy Ashby odstúpila zo školskej rady katolíckeho okresu Waterloo po tom, čo viac ako 3 000 rodičov požiadalo o jej odvolanie.   

A minulý týždeň správcovia v York Catholic District School Board hlasovali proti vyveseniu vlajky “hrdosti” na vrchole svojich škôl a ďalších budov pri príležitosti “mesiaca hrdosti.”  

Zdroj: .lifenews.sk