Choď na obsah Choď na menu
 


Dobrý deň,

odkedy Disney štúdiá prestavili svetu ich verziu Snehulienky (1937), sú prominentným hráčom v oblasti filmov pre deti a rodiny. Na Ľadové kráľovstvo, Levieho kráľa, či Populušku sa často netešili len deti, ale aj ich rodičia. 

Tento fakt, samozrejme, neunikol ani radikálnym aktivistom, ktorí vyvíjajú tlak na producentov Disney, aby sa v ich kreslených a rodinných filmoch vyskytovalo viac LGBT postáv a príbehov. A podľa lobistov z organizácie GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation), Disney v tejto oblasti zlyháva. 

Prosím, podpíšte petíciu Robertovi Igerovi, výkonnému riaditeľovi The Walt Disney Company, aby dbal na najlepší záujem detí a nepodľahol ďalšiemu tlaku LGBT aktivistov: http://www.citizengo.org/sk/fm/171556-disney-zastavte-lgbt-indoktrinaciu-na-celom-svete

Hoci sa to LGBT aktivistom málo, Disney im už, žiaľ, pár krát ustúpil:

V Disneylande v Paríži sa konal gej pochod za účasti detí. (Avšak po našej kampani so 400 000 podpismi, ktorá bola proti tomuto pochodu, zmizla webová stránka pochodu z ich webu.)

"Toy Story 4" nenápadne ukazuje dve "matky", ktoré donesú dieťa do škôlky a poobede poň prídu. A deti sa môžu čudovať, kde sa stratil otec...

Na kanáli Disney XD, v seriáli Hviezda vs. Sily zla sa v škole pre princezny objavil chlapec prezlečený za princeznu. Keď ho preto riaditeľka školy chcela vyhodiť, z úst princezien zaznievajú klasické argumenty gender ideológie: Nezáleží na faktoch, na tom, že niekto je biologicky chlapec. To, či je niekto princeznou (rozumej dievčaťom, ženou) závisí na tom ako sa cíti... (Viac o tom v PS.)

Rozprávky Disney môžu ovplyvniť mysle miliónov detí na celom svete. Preto nemôžeme mlčať. 

Ak považujete rodinu za najlepšie miesto pre harmonickú výchovu detí, ak každému dieťaťu prajete, aby malo mamu a otca, a nechcete, aby boli deti zneisťované vo svojej identite (muža alebo ženy), dajte predstavenstvu spol. Disney vedieť, že ste proti tomu, aby detský svet ovládla ideológia LGBT:

http://www.citizengo.org/sk/fm/171556-disney-zastavte-lgbt-indoktrinaciu-na-celom-svete

Ďakujeme za vašu podporu v úsilí o to najlepšie pre naše deti a vnúčatá.  

S pozdravom,

Miriam Kuzárová a celý tím CitizenGO

PS: Z odborného, medicínskeho i psychologického hľadiska je hazardovanie s duševným vývojom dieťaťa riskantné a nebezpečné. 

Kolégium amerických pediatrov zverejnilo vyhlásenie, že gender ideológia je pre deti škodlivá. Podsúvať im lži, že je normálne a zdravé žiť ako osoba opačného pohlavia (v rozprávke vyššie to tak vyzerá), je zneužívanie detí. Porucha rodovej identity (Gender identity disorder), známa aj ako transsexualita, je (podľa klasifikačného systému duševných porúch ICD-10) duševná porucha.

Svoju úlohu pri vzniku tejto poruchy zohrajú aj vzory a podnety v období kritických fáz vývoja mozgu (vpečaťovanie, imprinting) počas detstva a dospievania. O to dôležitejšie je dbať na psychosociálny vývoj detí a nevystavovať ich stimulom, ktoré pre ne môžu byť rizikové. Viac tu.