Choď na obsah Choď na menu
 


Kanadská vysielacia spoločnosť (CBC) vydala pri príležitosti “mesiaca hrdosti“video pre deti, ktoré vysvetľuje význam “LGBTQQIPAA+”.” 

Kanadská televízia CBC, financovaná z prostriedkov daňových poplatníkov, zverejnila 6. júna video na CBC Kids News, v ktorom dieťa vysvetľuje význam “LGBTQQIPAA+” a nabáda deti, aby tento iniciál používali.    

“Je to“znepokojujúce, pretože štátna televízna spoločnosť sa zameriava na deti radikálnymi sexuálnymi koncepciami a posolstvami,”povedal pre LifeSiteNews Jack Fonseca z Campaign Life Coalition”- Koalície za život. “CBC v skutočnosti vychováva deti k sexuálnemu (a homosexuálnemu) mysleniu už vo veľmi mladom veku, keď by sa namiesto toho mali hrať s bábikami a futbalovými loptami.” 

“A keďže sa prostredníctvom relácie CBC Kids zavádzajú témy transgenderizmu a sexuálnej orientácie, môže to u detí vyvolať posadnutosť tým, či táto abecedná polievka sexuálnych identít nevysvetľuje, prečo sa cítia inak ako ich rovesníci alebo celkovo neisto,” vysvetlil.  

“Vieme, že najmä autistické deti majú sklon k posadnutosti vecami,” dodal Fonseca. “Čítal som veľa článkov a dokonca som sa rozprával s ľuďmi v tejto situácii, ktoré spájali nediagnostikovaný autizmus s následnou nesprávnou diagnózou zo strany ‘odborníkov’ rodovej dysfórie alebo príťažlivosti k rovnakému pohlaviu. Ide teda o dosť závažnú formu predátorskej nedbanlivosti a zneužívania detí zo strany CBC.” 

Ve videu detský moderátor potvrdil: “Pohlavie a rod neznamenajú’to isté. Pohlavie sa vzťahuje na fyzické charakteristiky osoby vrátane častí tela, ktoré má. Pohlavie sa vzťahuje na to, ako sa človek cíti vo vnútri. Osoba môže vyjadriť svoje pohlavie rôznymi spôsobmi, napríklad zámenami, ktoré používa, alebo spôsobom obliekania."” 

Video ďalej vysvetľuje, že ľudia, ktorí sa identifikujú ako “dvojduchoví”, majú “mužského aj ženského ducha(-a) a môže to opisovať pohlavnú alebo duchovnú identitu.”  

Fonseca prezradil, že “pri sledovaní vysvetlenia pojmu “dvojduch” mi svitlo, že LGBT loby skutočne premenila toto sexuálne hnutie na náboženský kult.” 

“Dievča hovorilo o tom, že tento pojem znamená, že ľudia môžu mať dvoch rôznych duchov, ktorí v nich prebývajú, a že to môže predstavovať aj “duchovnú identitu,” pokračoval. “Podľa mňa to veľa vysvetľuje. Vysvetľuje to náboženskú oddanosť a úctu k vlajke Pride, ktorú teraz LGBT lobby vyžaduje od každého študenta vo vzdelávacom systéme.” 

“Takže LGBT hnutie je skutočne náboženstvo a súperí’s kresťanstvom o to, aby sa stalo vedúcim svetonázorom Kanady,” upozornil Fonseca. 

ČÍTAJTE: Polls show Americans are overwhelmingly turning against radical transgender ideology

Video obsahovalo vysvetlenia “expertov;”, z ktorých jeden potvrdil: “Ľudské bytosti sú mimoriadne komplikované. Je’naozaj ťažké nás zaradiť do škatuľky, pretože nie sme čierni ani bieli.” 

Ďalší “expert,” Alessio Ponzio, profesor na Saskatchewanskej univerzite v Saskatoone, tvrdil, že každé písmeno iniciály “znamená, že existujem. Znamená, že som dôležitý. Znamená to, že som dôležitý. Znamená to, že som’uznávaný spoločnosťou.” 

“Je tiež celkom zrejmé, že scenár napísal dospelý, aby ho prečítal detský herec,”vyhlásil Fonseca. “Deti v tomto veku takto nerozprávajú. Takže tu máme prípad, keď dospelí sexuálni aktivisti manipulujú deťmi, aby sexuálne hovorili s inými deťmi.” 

Nie je to prvý prípad, keď CBC presadzuje LGBT agendu na deťoch. V roku 2019 CBC Kids News zverejnilasériu videí, v ktorých vystupovali detské drag queens.  

Podľa jej 2020-2021 výročnej správy, CBC každoročne získava približne 1,24 miliardy dolárov z verejných zdrojov, čo predstavuje približne 70 % jej prevádzkového rozpočtu. To znamená, že kanadskí daňoví poplatníci financujú propagandu LGBT pre deti.  

Túto spravodajskú sieť nedávno Twitter označil za “médium financované vládou”. Premiér Justin Trudeau označiltúto nálepku za útok na “nezávislé” médiá, ktorý koordinuje líder Konzervatívnej strany Kanady (CPC) Pierre Poilievre a “americkí miliardári.” 

“Kedysi sa to nazývalo grooming a”dostali by vás za to do väzenia,” povedal Fonseca. “Ale teraz, ak ste”CBC, Justin Trudeau vám dáva viac ako 1,5 miliardy dolárov ročne na znižovanie zábran detí”v súvislosti so sexuálnymi záležitosťami, čím ich robí ľahšie zvodnými pre sexuálnych predátorov.” 

“Toto je ďalší dôvod, prečo Pierre Poilievre, ak sa stane premiérom, musí splniť svoj sľub a zrušiť financovanie CBC,” vyzval. “Televízia spôsobuje deťom vážne škody vrátane možného telesného zmrzačenia v prípade, že niektoré deti sú touto propagandou CBC Kids vedené k transgenderizmu.”  

ČÍTAJTE: ‘Nechajte naše deti na pokoji’: Nedávno vypovedal kanadský plukovník vo výslužbe David Redman napríklad že staršie médiá sú “ministerstvami propagandy,” s mnohými bývalí zamestnanci mainstreamových médií sa tiež vyjadrili podobne na adresu svojich bývalých zamestnávateľov. 

Kým mainstreamové médiá, politici a školy pokračujú v presadzovaní LGBT agendy u detí, mnohí ľudia sa bránia, vrátane samotných detí.  

Tento týždeň študenti strednej školy Sira Fredericka Bantinga v Londýne v provincii Ontario zvíťazili, keď študent muž odtrhol “Pride” vlajku zo školského’stožiara. 

V máji quebeckí študenti strhli a pošliapali dúhovú “Pride” vlajku, keď sa ich miestna škola pripravovala na oslavy “Medzinárodného dňa proti homofóbii, bifóbii a transfóbii v roku 2023.” 

Student strednej školy v Renfrewe Josh Alexander bol vylúčený počas posledného ročníka a nemohol zmaturovať po tom, čo verejne vyhlásil, že Boh stvoril ľudstvo ako muža a ženu. Napriek tomu, že bol zadržaný viackrát, naďalej bojuje za pravdu, organizuje zhromaždenia a vystupuje proti LGBT agende.   

Posledný týždeň sa v rámci iniciatívy Campaign Life Coalition (CLC), tisíce študentov po celej Kanade zostali doma 1. júna na priamy protest proti “mesiacu hrdosti”, ktorý sa presadzuje na verejných školách. 

Následne bol zverejnený zvukový záznam odhalila kanadskú učiteľku, ktorá pranieruje svojich moslimských študentov za to, že vynechávajú vyučovanie, pričom v dlhom príhovore naznačuje, že ľudia, ktorí nepodporujú “Pride” podujatia, nemôžu “byť Kanaďanmi.”  

Pred protestnou vychádzkou CLC’sa stovky študentov, údajne prevažne moslimských, ostali doma v máji, keď ich školy v meste London v provincii Ontario vyvesili vlajku “Pride”.  V máji tiež pro-LGBT správkyňa škôl Wendy Ashby odstúpila zo školskej rady katolíckeho okresu Waterloo po tom, čo viac ako 3 000 rodičov požiadalo o jej odvolanie.   

Zdroj: lifenews.sk