Choď na obsah Choď na menu
 


Konzervatívny pastor a podporovateľ hnutia Spravte Ameriku znova veľkou (MAGA) Shane Vaughn nedávno kritizoval film Barbie a varoval, že zo žien “urobí lesbičky,” informuje Newsweek

“Žijeme vo svete, ktorý nenávidí mužov, najmä bielych mužov a nenávidí patriarchát, nenávidí hlavu domu. Je to toxický feminizmus… a práve toto propaguje film Barbie,” vyhlásil Vaughn vo videu na Twitteri. “Nenávisť voči mužom, ich premena na zábavné hračky a ich kastrácia , zatiaľ čo oni vládnu.”

“Nesie sa v duchu, že ak vezmete svoje dcéry alebo vnučky pozerať tento film, meníte ich na lesbičky,” dodal Vaughn.

Pastor sa vyjadril krátko po premiére filmu Barbie, ktorý režírovala netalentovaná, ale zato radikálna feministka Greta Gerwigová .

Krátko po uvedení filmu na plátna kín ho kritizovali mnohí ďalší, napríklad konzervatívny komentátor Ben Shapiro, ktorý film označil za progresívnu katastrofu.

Jack Posobiec, zdieľal na Twitteri video postavy Ryana Goslinga Kena, ktorý spieva pieseň vo filme a k tomu napísal: “Tu je Ken, ktorý spieva o krehkosti blondín v šialene liberálne propagandistickej Barbie.”

“Toto je pravdepodobne najviac proti mužom zameraný film, aký bol kedy spravený,” dodal.

Miliardár Musk, ktorý je známy svojou otvorenosťou a často sa stotožňuje s konzervatívnymi názormi, naznačil, že nebol fanúšikom posolstva príbehu, ktorý vytvorila feministka Gerwigová.

“Ak si dáte panáka zakaždým, keď Barbie povie slovo patriarchát, omdliete ešte pred koncom filmu,” uviedol Musk na Twitteri.

Ďalší známy filmový odborník, ktorý vystupuje pod menom Opitý kritik, označil film Barbie, za “najväčšie klamstvo všetkých čias.”

Pripomenul, že ide o produkciu plnú nenávisti, ktorá navyše postráda akúkoľvek logiku a racionalitu.

Zdroj: hlavnespravy.sk