Choď na obsah Choď na menu
 


V ženskej väznici je umiestnený ďalší násilný zločinec mužského pohlavia, ktorý sa vyhlásil za transsexuála, tentoraz dvojnásobný vrah.

Reduxx, spravodajská webová stránka venovaná “skutočne proženskému, proochranárskemu” pohľadu, informuje, že “Susan Monica,” ktorá bola v roku 2015 odsúdená na minimálny trest 50 rokov za vraždu dvoch údržbárov a nakŕmenie ich tiel ošípanými v “;na svojej”farme v Oregone, je v súčasnosti v zozname oregonského ministerstva väzenstva uvedená ako väzenkyňa v Coffee Creek Correctional Facility, ženskej”väznici, napriek tomu, že v skutočnosti je mužom narodeným pod menom Steven Buchanan. V zázname je uvedené jeho pohlavie ako “žena” vedľa jasnej fotografie plešatého 75-ročného muža bez zreteľných ženských čŕt.

PREČÍTAJTE SI: ‘Transgender’ pedofilný násilník, ktorý sa kanibalizoval, sa presťahoval vedľa ženskej väznice s deťmi v Kanade

“Ľudský život si veľmi nevážim,” vyhlásil Buchanan počas svojho prípadného priznania. “Môj pocit je, že jediná vec, ktorá je na tejto planéte zlá, je, že sú na nej’ľudia. Keby nebolo nás, boli by tu všetky ostatné zvieratá, dokonca aj vtáky dodo.” Ďalej detektívom povedal, že zabil ďalších 17 neidentifikovaných, nepotvrdených ľudí. V dobových správach sa to hemží zmienkami o Buchananovi so ženskými zámenami.

“Ako Reduxx už skôr informoval, muža vo väzbe za brutálnu vraždu svojej bývalej priateľky nakrátko previezli do nápravného zariadenia pre ženy Coffee Creek,’ale už o niekoľko týždňov ho z neznámych dôvodov rýchlo presunuli späť do mužského sídla,” dodáva správa.

Spoločenská zhovievavosť k “transrodovej identite” predstavuje pre výkon trestnej justície celý rad ťažkostí, keďže väznice sú segregované podľa pohlavia. 

V posledných rokoch vo svete narastá znepokojenie nad umiestňovaním mužov, ktorí sa vydávajú za ženy, do ženských väzníc, čo sa ukázalo ako prostriedok na zabezpečenie ľahšieho zaobchádzania počas uväznenia a získanie ľahkého prístupu k ženám, na ktorých sa môžu priživovať. Transrodový status sa v niektorých prípadoch môže zneužiť aj na úplné vyhnutie sa uväzneniu, ako to bolo vidieť v októbri vo Walese, keď muž, ktorý sa identifikoval ako žena, dostal podmienečný trest, ktorý ho udržal mimo väzenia napriek tomu, že v priebehu niekoľkých dní fyzicky napadol dve partnerky, s odôvodnením, že za mrežami by bol “zraniteľný”.

Čítajte: Kalifornská’transrodová politika viedla k sexuálnym útokom, obťažovaniu väzňov ženského pohlavia, tvrdí žaloba

V máji konzervatívny investigatívny novinár James O’Keefe zverejnilrozhovor s psychologičkou amerického Federálneho úradu pre väzenstvo Dr. Lindou Noelleovou, ktorá uviedla, že väzni a väzenkyne “obaja hrajú kartu obete”, aby získali operácie na “zmenu pohlavia” na náklady daňových poplatníkov. “A potom idú cez [krajne ľavicovú Americkú úniu občianskych slobôd], a potom ACLU žaluje [Ministerstvo spravodlivosti USA]”, keď sú požiadavky na dotované transformačné procedúry spočiatku zamietnuté, povedala Noelleová pre O’Keefe. “A ministerstvo spravodlivosti, bohužiaľ, pod vedením Merricka Garlanda, to prevalcuje. Neprechádza to’cez súdy, takže jednoducho ľudí vyplatia.”

V Kalifornii si vlani v lete trojnásobný vrah mužov David “Dana Rivers” Wakefield začal odpykávať doživotný trest v ženskej’väznici. Štát od roku 2021 povoľuje, aby boli muži s pohlavným rozdielom umiestňovaní spolu so ženskými väzňami, čo, ako varujú kritici, vystavuje skutočné väzenkyne vážnemu nebezpečenstvu.

RELEVANTNÉ

Bidenova administratíva umožňuje ‘transgender’ odsúdencom mužského pohlavia, aby boli ubytovaní so ženami vo federálnych väzniciach

Škótsko presúva odsúdených transgender sexuálnych zločincov do ženských väzníc

Zdroj: .lifenews.sk