Choď na obsah Choď na menu
 


Ľudia sa sťažovali na dúhu

Ultraliberálni fanatici posledné dni riešia „dúhovú kauzu“ v jednej súkromnej materskej škole v Poprade. Na fotografii z divadelného predstavenia pre deti sa totiž objavil symbol dúhy. Mnohí ľudia preto spustili kritiku voči vyobrazeniu tohto symbolu, ktorý je v súčasnosti typický pre LGBT komunitu.

 

Vedenie škôlky sa ospravedlnilo

Vedenie popradskej škôly preto na sociálnej sieti zverejnilo vysvetlenie a ospravedlnenie:

Liberálny extrémista Soltész, ktorý vtipkoval o strieľaní konzervatívneho novinára, sa nad „dúhovou kauzou“ pohoršuje a tvrdí, že to je fašizmus:

 

„Žaba je pomaly uvarená. Toto už nie je začiatok, je to proces v plnom prúde. Nejde totiž o to, že nejakí rodičia dostatočne nenávidia „buzerantov“, aby ich pobúrila aj dúha po daždi. Problém je v tom, že nejaká škôlka to akceptuje ako základnú normu.

Keby ste sa náhodou ako bieli heterosexuálni kresťania cítili v bezpečí a mali pocit, že sa vás to netýka, ste práve tí, ktorí si zaslúžia všetko, čo nás čaká, vrchovato a s dupľou. Môžete si byť istí, že nezostane len pri LGBTI, jedného dňa príde na rad vnútorný nepriateľ, lebo nepriateľ je základná potreba fašistického myslenia, bez neho to nejde, keď sa podarí vyhubiť toho pôvodného, nevyhnutne musí hľadať vnútorného. Nechali sme pretiecť žumpu, nečistili sme ju a teraz je už všetko presiaknuté jej nevábnym hnedým obsahom. Kresťanistickí fanatici, ktorí zneužívajú náboženskú vieru a kresťanstvo na presadzovanie fašistickej ideológie a postupné odstránenie demokracie, v tej škôlke už vyhrali,“ tvrdí Soltész.

Komentátorka denníka SME, Michaela Žureková napísala článok s názvom, “ Netolerancia inakosti už prišla aj do škôlok.”, v ktoromp tento incident využíva k tvrdeniu, že Slováci majú zásadný problem s LGBT komunitou.

Skutočnosť je však iná a Slováci nemajú problém s LGBT komunitopu, ale s LGBT propagandou, ktorá zamoruje celé Slovensko.

Dúha sa stala symbolom LGBT propagandy. Vráťme ju deťom 

Na prvý pohľad sa môže zdať, že reakcia ľudí, respektíve rodičov týchto detí na dúhu, ktorá sa objavila na fotografii v popradskej škôlke, je prehnaná. A následné ospravedlnenie sa vedenia škôlky tiež.

Povedzme si však základné fakty. Západné krajiny a oligarchovia cez svoje mimovládky a tiež domáci neomarxistickí aktéri vedú voči Slovensku kultúrnu vojnu s cieľom zničiť slovenské konzervatívne=normálne hodnoty a nahradiť ich svojimi zvrátenosťami.

Medzi neomarxistickú propagandu patrí aj LGBT agenda, ktorá sa šíri ako mor po celom Slovensku a na ľudí vyskakuje „z každého rohu.“

Dúha bola odjakživa súčasťou detstva. Objavovala sa v rôznych rozprávkach a hrách. Bola symbolom detí. V posledných desaťročiach si však dúhu „sprivatizovali“ LGBT aktivisti. Dúhová vlajka sa stala súčasťou LGBT propagandy, ktorá každoročne vrcholí na nechutných dúhových pochodoch, kde mnohí účastníci pochodov sa predvádzajú polonahí, či v nevkusných latexových nohaviciach.

Neomarxistická LGBT propaganda sa taktiež dostáva do škôl. A nielen tam. Najnovšie „trendy“ už tlačia sexualizáciu detí aj do škôlok. O sexualizáciu detí sa pokúša aj aktuálna „správa Matić“ prichádzajúca z Bruselu.

Rodičia detí preto majú oprávnené obavy z toho čo sa v tejto oblasti deje v školách a škôlkách. Keďže dúhu si privlastnili LGBT aktivisti a ich propaganda zahlcuje verejný priestor, nie je žiadnym prekvapením, že rodičia sa búria, ak sa tento LGBT symbol objaví v škôlke – aj keď bol úmysel učiteľov možno iný.

Tento incident by mal byť mementom toho, že je potrebné postaviť sa proti kultúrnej vojne, ktorú voči Slovensku vedú neomarxistickí – progresivistickí aktéri. Aby už dúha nebola symbolom LGBT propagandistov, ale aby sa opäť prinavrátila deťom.

Samuel Gdovin

Zdroj: hlavnespravy.sk