Choď na obsah Choď na menu
 


Keď máte chuť na pizzu, zavoláte a objednáte si ju. Dnes to platí aj o deťoch. Ak túžite po dieťati, stačí si ho objednať

 

Už dávnejšie sme vás informovali o konferencií, na ktorej sa prezentovali agentúry, ktoré umožňujú kúpu dieťaťa pre gay páry prostredníctvom “prenajatej” maternice. (celý článok: viac TU). Takéto dieťa malo stáť okolo 60 000 až 150 000 eur. Náhradné matky, ktoré pochádzajú z chudobných rodín, v tomto vidia možný zárobok. Vynosia dieťa a potom ho “podajú ďalej” k páru, ktorý si ho objednal. Reč je stále o dieťati, ľudskej bytosti, nie o pizze. No sú aj také náhradné matky, ktoré chcú týmto spôsobom “pomôcť” párom, ktoré deti mať nemôžu. Z tohto pohľadu je to šľachetné, až na to, že sa neberie ohľad na to najdôležitejšie – dieťa. Dieťa si totiž nemôže vybrať s kým a kde bude vyrastať, ale je ako domáce zvieratko dané cudzím ľuďom a je mu znemožnené poznať jeho skutočnú matku či otca.

Lukratívny biznis s deťmi sa koná aj v inej oblasti. Centrum pre medicínsky pokrok (Center For Medical Progress) v lete tohto roka odhalil obchodovanie s neporušenými orgánmi detí po interrupcii Spoločnosťou pre plánované rodičovstvo (Planned Parenthood). Cena orgánov telíčok sa pohybuje od 30 do 100 amerických dolárov. Nielenže je to nezákonné, ale hlavne do neba volajúca neúcta voči malému stvoreniu, ktorému bola odobratá možnosť žiť život. Nezabudnúc na to, že táto spoločnosť dostáva od amerických daňových poplatníkov stovky miliónov dolárov ročne na vykonávanie potratov (v roku 2013 to bolo 528 miliónov dolárov za rok) a ich minuloročný profit bol 127 miliónov dolárov. Ktovie, koľko peňazí táto organizácia získala pri predaji orgánov bezbranných detí.

 

Žiaľ, to nenarodenými deťmi nekončí

 

Svetoznáma nórska spoločnosť Barnevernet cez nórske zákony odoberie dieťa od matky a otca z najabsurdnejších dôvodov a dá ho do opatery pestúnov (či už heterosuxuálnemu alebo homoseuxálnemu páru alebo aj jednej osobe), a to všetko pod heslom: “Chránime deti”. Aj keď táto socálka pobúrila celý svet svojimi šokujúcimi kauzami, málokedy sa stane, že sa odobraté deti vrátia ku svojim rodičom. A prečo sa to celé deje? Kvôli mastnej sume peňazí, ktorá sa točí v tomto biznise. Podľa Profesorky Bergenskej Univerzity Marianne Halsev Skanlandovej, ktorá sa zaoberala kauzami spoločnosti, pestúni, ktorí dostanú dieťa, obdržia od štátu 46 297 eur (430 000 NOK) za jedno dieťa. Zároveň sú platení aj psychiatri za ich medicínske posudky a samozrejme sociálni pracovníci, ktorí za prípad dostávajú extra plat. Len doplním, že podľa oficálnej štatistiky bolo v Nórsku v roku 2014 odobratých 53 100 detí. No takéto praktiky nenájdeme len v Nórsku, ale aj v iných krajinách. Podľa prepočtov oficiálnych štatistík z jednotlivých krajín bolo za posledných 10 rokov odobratých 2,5 milióna detí.

Hrdíme sa demokraciou, slobodou, rôznymi výdobytkami. Pritom sme si nevšimli, že sme prekročili rozumnú mieru a veci, ktoré mali byť pozitívne a prínosné, sme dotiahli do absurdna a stali sa z nich veci škodlivé. Naša civilizácia je typická tým, že úmysel chrániť dieťa sa vyvinie do ich odoberania z rodín a biznisu s nimi. Pod zámienkou ochrany zdravia matky zas dôjde až k právu na zabitie dieťaťa. A vrcholom je cynizmus, keď sa na zabití dieťaťa ešte zarobí jeho rozrezaním a predaním na orgány.

Branislav Zaujec

 

Zdroj: hlavnespravy.sk