Choď na obsah Choď na menu
 


Sarah Rodoová sa identifikuje ako „objektofilka,“ čo znamená, že ju priťahujú neživé predmety. Hoci si v minulosti vyskúšala aj vzťahy s mužmi, skutočnú lásku podľa jej slov našla až k osobnému lietadlu, o ktorom hovorí ako o svojom priateľovi.

Dvadsaťtriročná Sarah tvrdí, že vďaka Boeingu 737 sa cíti konečne kompletná. Lietadlom sa teda presúva tak často, ako sa len dá. Dôvodom je, aby mohla zostať v blízkosti svojho partnera. Rada totiž trávi voľný čas jeho pozorovaním. Doma má až 50 modelov tohto lietadla. Dúfa, že sa jej jedného dňa podarí zaň i vydať sa, hoci v Nemecku je to nezákonné.

To, že ju priťahujú predmety, si všimla už v tínedžerskom veku. Vtedy mala len 14 rokov. „Pred lietadlom som sedela v ICE 3, čo je expresný vlak. Tiež som mala dva vzťahy s mužmi, pretože som si nebola istá, aká je moja skutočná sexualita. Čoskoro som si ale uvedomila, že tieto romantické veci k ľuďom necítim. Teraz viem, že moja pohlavná láska je objektofília a stojím si za tým,“ hovorí.„Milujem na ňom všetko, ale najmä jeho tvár, krídla a motor. Sú pre mňa také sexi," objasňuje Sarah a na záver dodáva: Niektorí ľudia mi nerozumejú, ale moji priatelia prijali môj coming-out veľmi dobre a povzbudzovali ma."

Zdroj: https://www.dobrenoviny.sk/c/205784/zalubila-sa-do-lietadla-a-trva-na-tom-ze-jej-tuzba-nie-je-rozmar-veri-ze-sa-zan-coskoro-vyda