Choď na obsah Choď na menu
 


Ak sa na svetovom internetovom vyhľadávači opýtame jednoduchú otázku: “Môžu muži menštruovať?”, najlepšia odpoveď v súčasnosti naznačuje, že tento ženský biologický proces úplne nesúvisí s prirodzeným ženstvom.

Ako si cez víkend všimli rôzni používatelia sociálnych sietí, najvyšší výsledok po zadaní “môžu muži menštruovať” do vyhľadávacej lišty Google’znie: “Mať menštruáciu nie je ženská záležitosť a menštruujú ľudia všetkých pohlaví, vrátane nebinárnych ľudí, agender ľudí a dokonca aj množstva mužov! Menštruácia’nič nemení na vašom pohlaví, je to’len vec, ktorú robia niektoré telá.”

Odpoveď prichádza od stránka na TransHube, austrálskej webovej stránke určenej pre “všetkých trans a rodovo odlišných ľudí (TGD) v [Novom Južnom Walese], našich blízkych, spojencov a poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.”TransHub je iniciatívou austrálskej pro-LGBT “zdravotníckej” skupiny ACON.

Ako stále uznávaNárodná lekárska knižnica, menštruačný cyklus je prirodzený biologický proces, ktorý je jedinečný pre ženy a je súčasťou prípravy ženského tela’na potenciálne tehotenstvo (ktoré je tiež jedinečné pre ženy). Internetové informačné zdroje Ministerstva zdravotníctva & sociálnych služieb USA’ o menštruácii sú (aspoň zatiaľ), stále hosťuje uÚradu HHS pre zdravie žien’

V posledných rokoch však ľavicoví aktivisti po celom svete požadujú uznanie menštruácie “transrodovými mužmi” (t. j, ženy, ktoré sa považujú za mužov a chcú byť za nich uznané) pri distribúcii zdravotníckych služieb a produktov, niekedy to nazývajú otázkou “menštruačnej spravodlivosti” alebo “periodickú-spravodlivosť.” Tlak je súčasťou širšej kampane za preorientovanie chápania pohlavia v spoločnosti’z biologickej reality na subjektívne, “fluidné” vnímanie.

Google, celosvetový líder v oblasti online videa, internetového vyhľadávania a mnohých komunikačných nástrojov a nástrojov na zvýšenie produktivity, je už dlho známy nielen svojimi strong ľavicovými objektívnymi, ale aj pre svoje vôľa k využitiu svojho závažného vplyvu na formovať verejný názor, a to aj manipuláciou svojich platforiem’ rôznych metrík, ako sú napríklad výsledky vyhľadávania. 

Spoločnosť tiež v minulosti diskriminovala určitý obsah na základe politických názorov na témy, ako sú potraty, gender, COVID-19, climate change a predvolebná integrita, vrátane akcie priamo proti LifeSiteNews pri mnohých príležitostiach.

Zdroj: lifenews.sk