Transgenderové hnutie už desať rokov rozpráva našej kultúre príbeh: príbeh chlapcov a dievčat, ktorí sú uväznení v nesprávnych telách a v dôsledku toho sa cítia samovražedne. Jedinou odpoveďou na to, hovorilo nám toto hnutie, je oslobodiť týchto uväznených, neviditeľných chlapcov a dievčatá pomocou liekov, hormónov a chirurgických nástrojov. Mladí ľudia musia ísť pod nôž, aby sa stali svojimi pravými ja, a tí, ktorí sú proti tomu, tlačia deti k samovražde. Je to silný príbeh.

Nynie, de-transformeri prichádzajú s iným príbehom. Ich príbehom je zmätok dospievajúcich, ktorý lekárski ideológovia narýchlo diagnostikovali ako “rodovú dysfóriu” a v dôsledku toho utrpeli často nezvratné fyzické, duševné a sexuálne poškodenie. Ich svedectvá o zjazvených hrudiach a zničených životoch sú srdcervúce - ale napriek pokusom hnutia LGBT a jeho propagandistických tlačových agentúr ignorovať ich alebo zdiskreditovať, ich hlasy sú čoraz hlasnejšie.

Najnovšie na tieto príbehy reaguje známy škótsky novinár a moderátor Andrew Neil, predseda časopisu The Spectator a moderátor relácie Channel 4’Andrew Neil Show. Dňa 28. júla zverejnil video, na ktorom de-tranzitérka Chloe Cole vypovedá o svojich skúsenostiach pred zákonodarcami:

Srdcervúce. Barbarské. Presné slová, ale silné, ktoré zazneli od jedného z najrešpektovanejších britských ’novinárov. Dňa 1. augusta Neil nadviazal stĺpčekom v Daily Mail s názvom “Prečo som’hrdý na to, že som ‘TERF’ a pridávam sa k JK Rowlingovej v prvej línii rodových vojen,” v ktorom podrobne opísal svoju zmenu názoru na túto tému:

Všetko sa začalo celkom nevinne. Minulý štvrtok som sledoval výpoveď 19-ročnej Kalifornčanky Chloe Coleovej pred výborom amerického Kongresu.

Vypovedala o skúsenostiach, ktorými si prešla pri premene na chlapca, a boli to dosť otrasné veci.

Chloe prezradila, že ako 13-ročná dostala lieky blokujúce pubertu a ako 15-ročná podstúpila dvojitú mastektómiu. Teraz, keď už nie je v procese prechodu, bojovala so slzami, keď politikom pred sebou prezradila, že má na prsiach jazvy, bradavky jej vyplakávajú tekutiny, nikdy nebude môcť dojčiť, má problém pozrieť sa na seba do zrkadla, a keď sa pozrie, vidí ‘monštrum’.

Bojovala som, aby som zadržala vlastné slzy.

Prečo jej rodičia s tým všetkým súhlasili? Vysvetlila, že lekári, ktorí jej predpísali lieky a navrhli zmrzačenie, sa ich spýtali, či chcú ‘mŕtvu dcéru’ alebo ‘živého transrodového syna’.

Jeho tweet, napísal Neil, spustil “krst ohňom” do debaty o transrodových ľuďoch, ktorú’predtým nikdy verejne nekomentoval. Prišiel šmahom ruky. Jeden z ministrov toryovského kabinetu mu napísal: “Vitajte na temnej strane” (Čo znamená, že na svetlej strane” alebo aspoň na tej správnej.) Neil potom na vlastnej koži zažil príval nadávok, ktoré dostáva každá verejná osoba za to, že sa postaví ortodoxii transgenderu” nadávky, ktoré ostatné “TERF” — Trans Exclusionary Radical Feminists” — dostávajú v plnej miere už roky. Ženy sa s ním začali deliť o svoje vlastné skúsenosti, keď sa stali terčom útokov trans aktivistov: “Jedna žena mi ukázala dôkazy o vyhrážkach, že ‘príde k vám domov’ a ‘strhne vám bradavky z holých pŕs’. Ďalšej sľúbili ‘noc dlhých nožov’. A sú tu ešte oveľa horšie veci. To’je v novinách jednoducho neopakovateľné."”

Neil začal do problematiky ďalej rýpať a poznamenal, že kritici transrodového hnutia často draho a profesionálne zaplatili za to, že sa ozvali."“Tieto nespravodlivosti sa stali priamo pod mojím nosom. Buď som si to nevšímal, alebo som si myslel, že to nie je môj boj, — keď by to mal byť boj všetkých, ”napísal. “Samozrejme, novinári ako ja neboli úplne nevedomí transgenderových kontroverzií. Sledovali sme, krútiac hlavou, ako muži, ktorí sa zmenili na ženy, začali vyhrávať podujatia v ženských’športoch.”Ale Neil, rovnako ako väčšina ostatných, tento problém ignoroval. Teraz, ako poznamenal, začal s výskumom a pridáva sa do boja.

“Ak sa ukáže, že táto analýza má vcelku pravdu, prežívame“lekársky a spoločenský škandál obrovských rozmerov,” poznamenal. “Som pripravený na ďalšie zneužívanie, ktoré ma čaká za to, že som sa postavil na stranu takejto spoločnosti. Úprimne povedané, je to voda z kačacieho chrbta. A nikdy to nie je také brutálne voči mužom ako voči ženám, čo hovorí o tých, ktorí ich urážajú.”

Neil je vynikajúci novinár a diskutér a teším sa, že v tomto boji využije svoj neľútostný talent. Príbeh Chloe Coleovej’opäť niečo zmenil.

Zdroj: lifenews.sk