Choď na obsah Choď na menu
 


Podľa správy denníka Svenska Yle, rodičia zabránili dievčaťu v začatí hormonálnej liečby, aby „napravila svoje pohlavie“.

Rodičia sa so svojou dcérou odsťahovali z Fínska do niektorej z krajín EÚ, ktorá nie je v správe z nejakého dôvodu uvedená. V tejto krajine sa ich dcéra rozhodla, že chce zmeniť svoje pohlavie.

Keď sa dcéra Nea obrátila na rodičov, a povedala im, že chce začať premenu svojho pohlavia, rodičia Kari a Niina jej to zakázali. Nea to povedala svojím kamarátom a tí podali na políciu trestné oznámenie na jej rodičov.

Úrady rodičom dcéru odobrali a tá strávila pár mesiacov v domove. Dcéra sa nakoniec vrátila späť k svojím rodičom a tí začali plánovať návrat do rodného Fínska.

Nea sa však rozhodla ísť opäť na policajnú stanicu s miestnym LGBTI aktivistom a úrady rozhodli, že môže začať hormonálnu liečbu.

Rodiča mladej dcéry sa nakoniec vzdali bojovať o jej plnú starostlivosť a teraz hovoria, že s nimi komunikuje len veľmi málo a ťažko.

Nea dnes vo videách hovorí o tom, ako začala brať testosterón, hrubne jej hlas, začína chlpatieť ako muž a nastali zmeny, ktoré už nie je možné zvrátiť.

„Bez dramatizácie môžeme povedať, že keď sa zmenil jej hlas, výzor aj osobnosť, je to ako keby zabili naše dieťa,“ komentoval otec dievčaťa.

Tento trend v západnom svete stúpa od vtedy, kedy politici a médiá začali propagovať liberálnu LGBTI ideológiu a toto sú dôsledky.

Zdroj: magazin1.sk