...ak ich dieťa sa identifikuje ako opačné pohlavie

Šéfka kalifornskej vzdelávacej rady uviedla, že dostala vyhrážky smrťou voči sebe a svojim deťom po tom, ako pomohla zaviesť politiku, podľa ktorej musia školy informovať rodičov o rozhodnutiach žiakov identifikovať sa ako opačné pohlavie.

Školská rada Chino Valley (Kalifornia) Unified School District (CVUSD) minulý týždeň prijala pravidlá, podľa ktorých musia školy informovať rodičov o požiadavke študenta identifikovať sa s “iným pohlavím, ako je biologické pohlavie študenta”, vrátane želania používať iné zámená alebo iné meno, alebo používať šatne a/alebo toalety, ktoré “nezodpovedajú biologickému pohlaviu študenta”.”

Predsedníčka CVUSD Sonja Shaw sa krátko nato v relácii “Washington Watch with Tony Perkins” podelila o to, že deň po rozhodnutí jej okres dostal anonymný telefonát, v ktorom sa jej vyhrážali zabitím a “rozštvrtením”.

“Bolo povedaných veľa vecí, ale jedna vec bola veľmi jasná — táto osoba ma chcela zabiť a povedala, že sa chystá rozštvrtiť časti môjho tela, presnejšie moje končatiny,” Shaw povedal Perkins v pondelok M.

Keď sa odhodlala skontrolovať svoj okresný e-mail, zistila, že jej schránku zaplavili ďalšie vyhrážky, v ktorých sa písalo “veci ako ‘Ty’zomrieš,’ ‘tvoje deti zomrú,’ a ‘tvoje zvieratá zomrú,’” ako aj odkaz na to, aké zvieratá má na zastrašovanie.

“Vďaka Bohu, že tu máme úžasné policajné oddelenie, ktoré sa na to hneď vrhlo,” povedala Shawová a neskôr poznamenala, že jej policajné oddelenie posilnilo hliadky v okolí jej domu.

Shawová sa podelila o to, že členovia Antify na svojej webovej stránke tiež zverejnili: “Vyhlasujeme vojnu Sonji Shawovej,” a napísali veci ako: “Vieme, kde spíte” a “Použite všetku možnú silu, aby ste ju zastavili.”

“Pre mňa, akokoľvek je to nervy drásajúce — pretože som’rodič, som’matka —, to bolo zničujúce. Pretože prečo to robíme? Aby boli deti v bezpečí,”povedala Shawová.

Dodala, že “Boh jej počas tejto skúšky pripomenul”že toto sú ľudia, ktorí idú po našich deťoch.”

“Toto je niečo, čo je ďaleko za mojou schopnosťou byť smelá a odvážna. A musím len veriť, že budem’chránená,” dodala.

“Sacramento vedie vojnu proti rodičovským právam a veľa z toho súvisí so zvrátenosťou našich detí,” Shaw povedal “Washington Watch” v piatok hosťovi Jody Hiceovi, bývalému kongresmanovi z Georgie.

Vysvetlila, ako kandidovala do školskej rady v snahe bojovať proti znepokojivým mandátom kalifornského guvernéra Gavina Newsoma”v oblasti vzdelávania, a “Boh jej otvoril dvere” na vydanie školskej politiky o informovaní rodičov v súvislosti s “trans” deťmi.

Keď sa Newsomova administratíva dozvedela o pripravovanej politike, na štvrtkové večerné okresné stretnutie prišiel štátny superintendent pre verejné vzdelávanie Tony Thurmond.

“Bol to politický trik. Snažil sa nás vystrašiť,”povedal Shaw. 

Podľa predsedníčky školskej rady si Thurmond pred okresným zasadnutím vyžiadal súkromné stretnutie s ňou, ale keď sa dozvedel, že bude pevne stáť za zachovaním politiky informovania rodičov, zmenil názor. Namiesto toho vystúpil počas zasadnutia rady, vyhlásil že politika “môže ohroziť našich žiakov, pretože nemusia byť v domoch, kde ich môžu vidieť.”

“Tony Thurman, nesmierne si vážim, že ste tu. Ale je tu’problém. Sme tu vďaka ľuďom, ako ste vy. Vy’ste v Sacramente a navrhujete veci, ktoré zvrhávajú deti,” povedala.

Thurman sa vrátil na pódium a požiadal o “procedurálny návrh” napriek tomu, že nie je Členom rady CVUSD a nakoniec ho polícia vyviedla z budovy, hrozil pokutou školskej rade v neďalekej Temecule za to, že odmietla vyučovať štátom schválené hodiny dejepisu, na ktorých vystupuje homosexuálny aktivista Harvey Milk.

Na Perkinsovu otázku, či Newsom “nepodnecuje tento vitriol a nenávisť”, ktoré sú namierené proti nej a školskej rade, Shaw odpovedal: “Povedal by som, že v tom hrá absolútne najväčšiu úlohu. Poslanie Tonyho Thurmana bolo toho dôkazom.”

Erin Mellonová, Newsomova’riaditeľka pre komunikáciu, sa na žiadosť Fox News vyjadrila k vyhrážkam adresovaným Shawovej, pričom uviedla: “Nikto by sa nikdy nemal uchyľovať k násiliu, pretože s niečím nesúhlasí.”

Shaw zdieľala s Fox News Digital vyhlásenie Koalície za rodičovské práva, ktoré znelo: “Sme nesmierne potešení a hrdí na Sonju Shaw a jej správnu radu, že prijali politiku, ktorá uznáva dôležitú úlohu rodičov pri duševnom a emocionálnom zdraví ich detí …

“Deťom s rodovou dysforiou neslúžia školy, ktoré ich problémy skrývajú pred rodičmi. Školy by mali podporovať puto medzi žiakmi a ich rodičmi, a nie hovoriť žiakom, aby sa báli, nedôverovali a odmietali ľudí vo svojom živote, ktorí ich najviac milujú a starajú sa o nich.”

Zdroj: lifenews.sk