Choď na obsah Choď na menu
 


V máji tohto roku sa influencer Oli London dostal do popredia médií, keď priznal, že je kórejská transrodová žena a to len dva roky po tom, čo oznámil, že sa identifikuje ako ,,transrodový”, a štyri roky po tom, čo podstúpil rozsiahlu operáciu, ktorá stála približne 88 000 dolárov.

 

London vo svojom videu, ktoré nahral 14. októbra uvádza, že napriek tomu, že posledných šesť mesiacov žil ako Kórejčanka, cítil len “dočasné šťastie”. Zdôrazňujúc svoj boj so svojou identitou, vysvetľuje: “Niektoré dni sa zobudím ako Jimin, niektoré dni sa zobudím ako Rose z Blackpink, a viete, snažím sa byť sám sebou.”

Identifikoval sa ako transrasová osoba a podstúpil množstvo zákrokov, ktoré mu mali splniť jeho víziu. Netradičný životný štýl sa dostal do centra pozornosti v októbri 2018 a ľudia mali na jeho život zmiešané názory. Za posledných osem rokov minul na operácie závratných 271 000 dolárov.

Hoci sa London predtým označoval za genderfluid čiže niekto, kto o sebe hovorí v ženskom a niekedy mužskom rode, teraz hovorí: “Uvedomil som si, že som vlastne muž. A chcem zostať mužom. Takže sa vrátim k svojmu pôvodnému ‘ja’ britského chlapa.”

London hovorí, že hoci sa detransformuje, trvá na tom, že sa “narodil v nesprávnom tele”, keďže sa narodil ako Brit, “hoci mal byť Kórejčan”. V piatok v rozhovore s Tuckerom Carlsonom na Fox News London povedal: “Uvedomujem si, že to bola veľká chyba a chcem byť chlapcom.

Oli priznal, že po zákrokoch sa cítil spokojne a v súlade so svojou identitou. Hoci všetko nasvedčovalo tomu, že je vo svojej novej koži maximálne spokojný, prišiel nečakaný obrat. “Už nie som trans a vrátil som sa k tomu, že žijem ako muž,” napísal pred pár týždňami na Twitteri. Fanúšikov šokoval aj vyjadrením, že identifikovať sa ako transrasový človek bola chyba a plánuje sa vrátiť k svojej pôvodnej identite, informuje Unilad.

“Je niečo zvláštne na tom, že ľudia ako ja či iní mladí ľudia chcú zmeniť svoje pohlavie, keď sa to v našich školách a v tejto krajine normalizuje? Deti sa od útleho veku, v niektorých prípadoch od piatich rokov učia, že je v poriadku zmeniť si pohlavie, nosiť sukňu, prípadne je v poriadku, ak chlapec používa rodovo neutrálne toalety, keď to vystavuje dievčatá riziku,” hovorí London.

Čo sa stalo pred rokmi, keď deti zbožňovali Supermana a astronautov. Teraz sú deti tlačené touto radikálnou ideológiou. London povedal, že sa začal identifikovať ako Kórejčan po tom, ako v roku 2003 strávil rok života v Južnej Kórei, keď si túto kultúru okamžite zamiloval.

Spomenul aj americké kultúrne vojny o pohlavie, pričom dodal, že myšlienka alfa muža bola v celej krajine úplne utláčaná. “Toto je nová norma, v školách sa učí o toxickej maskulinite, čo narúša postavenie alfa muža. Alfa hetero muž bol úplne zničený,” skonštatoval London.

Zdroj: hlavnespravy.sk